» »

canon pixma ip3000

canon pixma ip3000

luzr ::

Lepo pozdrav!

Imam problem. Pred dvemi dnevi sem kupil canon pixma ip3000, sedaj pa se mučim z inštalacijo.

(rač: celeron400, 256Mram, win2K)
zadeva je taka:
Tiskalnik se je lepo inštaliral in računalnik ga lepo prepozna. Zaplete pa se pri printanju. Po nekaj kopijah se tiskalnik ustavi (npr. po 4 kopijah) in to ponavadi kje na začetku (sprinta par vrstic lista in zamrzne) Stanje v računalniku pa kaže "printing"potem pa po nekaj minutah vrže eror: "There was an error found when printing the document .. to usb001". To naredi v kateremkoli programu. Pogledat sem šel tudi v device manager kaj je z usb portm ki si ga je ustvaril vendar tam priše "working properly". Po eroru ponavadi probam izpraznit vrsto ki še čaka na printanje in na tisti "deleting" čakam zopet nekaj minut, da končno izgine. potem pa probam ponovno kaj izprintati pa mi že preden kaj začne, izpiše prejšnji eror. Probal sem že z najnovejšimi drajverji s canonove stranji (v1.80a) vendar je ista pesem. tako da, če želim ponovno kako stran sprintat moram restartat windowse in stvar se zacikla.

Hvala vsakomur ki bi mi s kakšnim nasvetom pripomogel!
simon

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tiskalnik HP P2015

Oddelek: Strojna oprema
12669 (435) freesty
»

Problem s tiskalnikom HP Photosmart C5280

6926 (791) nightbird
»

10 printerjev na en server?

212325 (1775) Veron
»

Printer rabi 100 let, da stvar naprinta

Oddelek: Pomoč in nasveti
101406 (1187) Matthew
»

Hdd WD 80G crknil a se da kaj podatkov rešit!

Oddelek: Pomoč in nasveti
221546 (1139) BlackHole

Več podobnih tem