» »

Leadtek WinFast TV2000 EXPERT

Leadtek WinFast TV2000 EXPERT

orka ::

Kupil sem zgoraj omenjeno TV kartico, pa me zanima če se da na kakeršen koli način z njo gledat tudi zakodirane programe.Mam pa kablsko tv .

hvala

d.

Kowy ::

Živjo!

Glede teh zakodiranih programov ne-bi vedel kaj veliko, bi pa izkoristil tole temo in bi te vprašal nekaj glede te kartice: doma imam tudi kabelsko TV priklopljeno in mi na par programih (3-4) kar zvok odreže... ko preklopim na tist program, se zvok pojavi samo prve pol sekunde, nato izgine. Prej sem imel Flyvideo 98 TV kartico in mi je delalo OK. A se še kermu to dogaja? Driverje sem že vleku dol z neta, pa nič boljše.
Hvala,

Lp, Jani

orka ::

Ojla,
vem o čem govoriš
pri nastavitvah v meniju prvi zavihek moraš nastaviti audio-out control line na cd audio oz. na tisto ki je povezana na zvočno kartico (pri meni cd audio).

mene pa zanima kakšen profil imaš za zajemanje videa,da fajli nebi bili preveliki

Kowy ::

Super... sem zrihtal zvok... sam ne vem u čem je fora. Prej sem mel priklopljeno TV kartico na TAD-in vhod na zvočni, pol sem pa priklopu na CD Audio tako kot maš ti, pa mi dela. A nista oba vhoda enaka?
Ni mi jasno.

Glede tega zajemanja videa - jst mam kar na Mpeg-2 optimal quality naštiman, pa je kr v redu slika. Za deset sekund rabiš cca 8MB prostora za razliko od Uncompressed, ki ti zavzame 60MB. Pomoje je Mpeg-2 kodek kr u redu. Pa sej zdej so tko CD-pekače zamenjali DVD-ji, tko da ni blema za plac :)

Lp, Jani

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13420177 (7723) dire
»

nakup Tv kartice

293303 (2540) gruntfürmich
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

918588 (5560) Pyr0Beast
»

kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)

113362 (3064) pivmik
»

Leadtek TV2000 Expert ne predvaja zvoka po obeh kanalih?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
81244 (1209) pviran3

Več podobnih tem