» »

Obdarovanje

Obdarovanje

tec ::

Vem da to sporocilo in ta tema morda ne paseta na vas forum , vendar sem se odlocil, da ga vseeno napisem, ker ta forum obiskuje zelo veliko ljudi in sem mnenja, da taksne teme pasejo povsod, kjer jih lahko prebere veliko ljudi.
V tem prednovoletnem casu imamo vsi veliko nacrtov in pricakovanj glede obdarovanja svojih najblizjih, svojih poslovnih partnerjev,...Vsako leto se pojavljajo tezave, kaj komu kupiti, ko pa ze vsi vse imajo in v bistvu nicesar ne potrebujejo. Zato smo se v nasem podjetju odlocili, da bomo denar, ki bi ga namenili za poslovna darila, namenili v dobrodelne namene. Prav tako bova z zeno obvestila vse druzinske clane in prijatelje, da letos ne bova kupovala daril in da bova denar namenjen temu, dala tistim v stiski. In prav tako se odpovedujeva vseh daril, ce nama misli kdo kaj podariti, sprejemava denar, ki ga bova dala naprej nekomu, ki ga res potrebuje. S pomocjo Zavoda za socialno varstvo in Rdecega kriza bova poiskala druzino ali nekaj njih v stiski in jim nakazala denar. Prav tako bova nekaj denarja namenila kaksnemu zavetiscu za zivali, drustvu za zascito zivali in podobno.

To sporocilo pisem zaradi tega, ker se bo mogoce kdo, ki ga bo prebral, odlocil kaj podobnega. Hudo mi je ce pomislim na to, da se mucimo kaj komu kupiti, ker ze vsi vse imamo in brezveze porabimo denar, v sosednji ulici pa zivi nekdo, ki nima niti za posten obrok, kaj sele za nobel novoletno vecerjo. Danes sem izvedel za druzino osmih otrok, ki so jim umrli starsi, za njih pa skrbi najstarejsa sestra, ki je komaj polnoletna, ker bi jih drugace locili in dali v rejo. In taksnih situacij je vsepovsod polno, samo malo se je treba ozreti okrog.

V upanju, da bo to sporocilo naletelo na odziv in se dotaknilo koga, vsem lep pozdrav in vse lepo

nicnevem ::

...lepo je vedeti da hodi po svetu še kak dober človek. Popolnoma podpiram kar nameravate storiti, če bom v prihodnosti v podobni situaciji, zagotovo naredim enako.

Plosk, plosk! :)


Btw, zaenkrat sem še študent, ne ravno reven, pa vseeno...

Tody ::

ja jest definitivno bom obdaroval svoje najbližje (starše + punco) več pa ne mislim, ker a) nimam denarja in b) ker se mi zdi brezveze neki kupovat v večji vrednosti od ene čokolade. Drugače pa lepa poteza ki se je kar nekaj podjetji poslužuje in z tem tudi oglašuje...

ABX ::

Dragi sine.

Letos si bil zelo uspešen v šoli zato si zaslužiš nov pc. Z mamo sva se odločila da namesto darila bova raje denar podarila ljudem v stiski. Upava da se dogodka prav tako veseliš kot midva.

Pa tata.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tody ::

sej TEC ne govori o tem sigurno je njegov sin če ga ima preživljen in ima vse kar rabi za preživetje + more. Gre se za to da ne bosta kupovala nekih butelk pa viskija in raznih bedarij ki se vsako leto naberejo za polno omaro samo zato ker folk neve kaj bi podaril in vsak bi bil presenečen (upam da pozitivno) da bi dobil koverto z napisom "Tvoje darilo je omogoćilo šolanje enga afriškega otroka. Hvala!" Jest nebi imel čisto nič proti če bi mi kdo dal tako darilo. Res je pa da tega ne moreš dat otroku, samo tukaj ni govora o njih,...

Microsoft ::

Jst pa tega bozica sploh ne prazujem. Je cisto obicajen dan.;)


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Darovanje dobrodelnim organizacijam (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
786983 (3764) feryz
»

Ali se po bontonu sme prodati darilo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
656461 (3987) Furbo
»

Dajmo komu polepsat praznike

Oddelek: Loža
202563 (1439) tlozej
»

Otroški dodatek

Oddelek: Problemi človeštva
417074 (6278) XCom
»

Dr. Rugelj o študentih

Oddelek: Loža
494166 (2942) perci

Več podobnih tem