Forum » Zvok in slika » problem z zvocnikom
problem z zvocnikom
gorenc_ ::
Racunalnik in pa glasbeni stolp mam povezana skupej. Mam pa en problem, ker mi je kr naenkrat nehu delat en zvocnik, ko delam na racunalniku. Ce dam cd oz. przgem radio na stolpu mi lepo oba zvocnika delata, edin pr delu z racunalnikom edn ne dela. Zgleda je zdej problem pr racualniku. Su sm v Control Panel-->Sound and Audio Devicer, kjer sm pregledu vse nastavitve in nikjer nism zasledu recimo, da bi bil zvok nastiman sam na en zvocnik. Recimo ce dam v Volume Controlu zvok na tisto stran, na kateri bi bil sam ta zvocnik, k mi ne dela, se mi kr zvok slis iz tistga delujocga zvocnika, ceprou bi mogu bit tih. A ma mogoce kdo ksno idejo, kaj bi lahko blo narobe in kaj nej nardim, da dobim zvok nazaj na drug zvocnik?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
zlabo ::
Nove drajverje.
Če ne pomaga, poskusi z drugo zvočno (lahko da je šla v večni pokoj).
LP, zlabo
Če ne pomaga, poskusi z drugo zvočno (lahko da je šla v večni pokoj).
LP, zlabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yamaha in Xonar ne špilata skupajOddelek: Zvok in slika | 1159 (540) | X-Jumper |
» | Vezava Super wooferjev na ojačevalecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6349 (6042) | timcheee |
» | PC povezava z glasbenim stolpomOddelek: Zvok in slika | 1110 (1033) | Naabo |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11362 (5170) | Sarimner |
» | Crknu mi je port - nForce2 & zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 879 (751) | Vanich |