Forum » Zvok in slika » prenizko osvezevanje slike :/
prenizko osvezevanje slike :/
gorenc_ ::
Kupu sm Radeona 9600 in me nekej kr dost mot. Pred tem sm mel Geforca 2, na katermu sm lahko nastimal osvezevanje slike na 100 hz. Pr novi kartici pa nastane problem, nastimam lahko samo na 85 hz. Ceprou ni nevem kako velike razlike, bi vseen rd mel na 100 hz.
Kartica podpira do 200 hz, ampak men jo niti na 100 ne da. No, v bistvu ce dam 100 mi napise da je dal kao na 100, ampak k prtisnm eno tipko na monitorju mi pokaze kok je v resnic hz in mi pise 85. Ne vem kuko nej dobim vsaj 100 hz nazaj?? Drugac sm zamenju ze ene 3 driverje za to graficno kartico, ampak ni blo nkol bol. Ma kdo ksn nasvet?
Aja, nej se povem, da monitorja nisem menjal!
Kartica podpira do 200 hz, ampak men jo niti na 100 ne da. No, v bistvu ce dam 100 mi napise da je dal kao na 100, ampak k prtisnm eno tipko na monitorju mi pokaze kok je v resnic hz in mi pise 85. Ne vem kuko nej dobim vsaj 100 hz nazaj?? Drugac sm zamenju ze ene 3 driverje za to graficno kartico, ampak ni blo nkol bol. Ma kdo ksn nasvet?
Aja, nej se povem, da monitorja nisem menjal!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Mavrik ::
Nastavi na ATi control panelu pod zavihkom Displays.
The truth is rarely pure and never simple.
gorenc_ ::
evo zdej mi dela!! hvala Mavrik! nism te najprej dobr zastopu, zdej sm pa najdu to kar si ti mislu in mi dela.
Modri_zob: sej zdej ni vec pomenbn kerga mam :).
Modri_zob: sej zdej ni vec pomenbn kerga mam :).
mojsterleo ::
Bedno pr tej rešitvi je edin to da se ti settingi resetirajo vsakič ko inštaliraš kkšno drugo verzijo driverja, tko da je treba stalno fixat ta refresh.
Poleg tega je v atijevem oficielnem driverju en bug ko direct3d settinge spreminjaš, ti sliko zamakne v levo, tko da morm jest uporabljat Radlinker za spreminjanje settingov.
-- Leo
Poleg tega je v atijevem oficielnem driverju en bug ko direct3d settinge spreminjaš, ti sliko zamakne v levo, tko da morm jest uporabljat Radlinker za spreminjanje settingov.
-- Leo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri 19' crt monitorOddelek: Kaj kupiti | 2030 (1551) | Matev |
» | Nekaj vprašanj po inštalaciji novega RadeonaOddelek: Pomoč in nasveti | 1037 (995) | Vanich |
» | Kolko hz na 1024x768 resoluciji je najbols?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (988) | Muflon1 |
» | Je moj glodalec zadovoljive kvalitete in/ali hitrosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5612 (5612) | ender |
» | Hercules8500LeOddelek: Pomoč in nasveti | 2404 (1605) | rap3r |