» »

gmail tezave?

gmail tezave?

OmegaM ::

Jah,jaz imam pa tezave z gmailom.Kake?Hm,lahko posiljam z gmaila,ne sprejmem pa nic pa ne vem kak to.Najprej sem mislil da mi ni nihce odpisal da mi je nekdo poslal email na stari postni nabiralnik pa nic.Sedaj pa sem poskusil poslati na vec svojih imeilov in z vsakega emaila sem odgovoril nekaj brezveze tolko da sem videl ce kaj dobim pa nic.Ne delam nic prek outlooka vse preko neto oz. grem kar na gmail.
Mi lahko kdo pove kaj me zajebava?
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

robbe ::

Imam podoben problem, le da dobim mejle pa jih pošiljat ne morem.:\

marjanX ::

Sem si ravnokar nekaj poslal na gmail, čas dostave 10 sekund.

Moj provider RULZ! (Triera) 8-)

Priporočam, da pošlješ še eno sporočilo. Počakaj kakšnih 10 minut, če ne pride, pokliči svojega providerja, naj ti pogleda, kje se je tvoj mail ustavil.
Ajd, Marjan

pumaxx ::

Če smo že pri trieri, sem imel problem da sem poslal mail na firmo ki gostuje na trieri iz GM in drugi dan prejel obvestilo da ta mail ne obstaja. Potem pošlem iz arnes-a in vse dela normalno.

Nagi Bator ::

Jaz pa imam en drug problem! Nikakor ne morem poslat priponke z gmail-om? Celo vecnost tam v zgornjem desnem kotu pise "sending" zgodi se pa nic! Velikost priponke okol 3MB. Drugace pa dela normalno.
Kaksna ideja ?

Zgodovina sprememb…

CaqKa ::

ja. počaki da se tista 3mb velika datoteka naloži.

Nagi Bator ::

Hja saj v 10 min pa bi se na 256kb/s uplinku morala nalozit ze nekajkrat ne!
Evo sem zdaj probal z eno (20kB) slikco pa je slo v redu skoz. Potem pa se z enim drugim fajlom (2.5MB), pa dal v zip ce slucajno nekih vrst fajlov ne bi slo posiljat. Ma ni sanse, vrze mi error: the document contains no data! Pise pa se vedno sending . Lahko grem spat vmes pa se ne bo nic zgodilo! :|
-
edit:
No vmes sem izvedel da ne gre posiljat .exe fajlov (niti v zipu) vendar to ni moj primer (mp3)

Zgodovina sprememb…

meni se vedno ne gre sprejemanje poste.Sedaj sem poslal na gmail email pa bom videl kaj bodo strci pa tete rekli

ja trenutno se nimam nobene resitve.Smo pa ugotovili da lahko normalno sprejemam posto od nekoga ki posilja z gmaila.Tak da sedaj res ne vem kaj je s tem

Xplicit ::

ma jest mam obcasno tud te probleme s posiljanjem fajlov

zip, exe, ter se nekaj fajlov skorajda nove poslati
ceprav frendica ima isto cajta mail in ji vse lepo dela (mogoce je bowser kriv -> Mozilla 1.7.2)

je pa baje resitev da ce zbrises koncnico fajla, da poslje brez problemov, pol pa tis k dobi, sam dopise koncnico in je
sam je zoprn ce posilas ksnim k ne znajo niti preimenovat fajla

rar pa posilja brez problemov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xplicit ()

Jah,meni sedaj gre vse od danes.
Hvala bogu

Xplicit ::

mogoce je pa fora sam to da mors met dl/ul dokaj sporscen da zadeva deluje

gkovac ::

No pa da ne odpiram nove teme... eno vprašanje in sicer: gmail mi doma ne dela (AMD athlon in win XP SP1) dela mi pa lepo v službi (Pentium IV in win2000 SP4).

Doma sem probal boga in pol... preveril za viruse, spyware, malaware, trojance in to naprej... ampak zadeva mi še vedno ne dela.

Ima kdo podobne probleme oz. jih je že kdo rešil?
lp,

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gkovac ()

Ne vem,ampak to pa je spolnega cudno!
Jaz mam enako AMD XP pa winse XP prej mel XP1,zaj XP2 pa mi ni delovalo.Samo sem jim sporocil pa odtakrat gre ----> zaj ce je to blo to.Kaj pa sistem si probal zamenjati?Mislim,ce si skusal na novo instalirati?

Nerdor ::

Gmail ne mara kriptiranih zip-ov. Vsaj jest sem tako opazil. :\

gkovac ::

Še vedno mi serje... probal sem se logirat tudi na compu od sodelavke pa isto dela brez problema (AMD AThlon in WIN2000 z SP4) tko da mi ni nič jasno...

Nekak pa nebi šel formatirat compa doma samo zato da bi zvedu a mi dela gmail al ne... a je možno da se gmail krega s kakšnim programom ali pa nastavitvami? Ima kdo kakšno idejo razen formata??
lp,

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525157 (11787) donvito
»

tezave s posiljanjem mailov...

Oddelek: Pomoč in nasveti
5941 (876) AngelOfDeath

Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1905115254 (56031) jvolk
»

Več kot neskončno velik e-predal (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
608572 (6511) PrimozR
»

Kateri free mail je "najboljsi" ?

Oddelek: Omrežja in internet
242873 (2380) Ashrack

Več podobnih tem