» »

VNC vprasanje

VNC vprasanje

GaS ::

Zanima me, ce obstaja kaksen program ala VNC, le da bi omogočal delo iz oddaljenega računalnika tako,da na njem ne bi potreboval viewerja. Ubistvu tako, da lahko na svoj comp dostopam iz kaksrnega koli racunalnika z primernim dostopom do neta in browserjem.

Thanx

ABX ::

Sej vncviewer ne potrebuje nobene inštalacije. Pač si ga uploadš na mail/ftp/web in enostavno ga zalaufaš po potrebi.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

sash ::

RealVNC 4, na katerega lahko dostopaš preko IE z Java vmesnikom
--------------------
Think different...
TOROiD Group

GaS ::

ok ql..sm mal gledal po googlu pa se najde ene par stvari..thanx!

espacious ::

No ze ko sm pri temi remote desktop, me zanima kako v win2000server&win2000 nastavis,da lahko dostopas do teh masin preko remote desktopa od win.....
Sem nainstaliral remote desktop dol z microsofta,na server, pa se lahko samo z njega vn povezem NA NJEGA PA NE !!!???? Kje se to obkljuka,prestima:)???
Sem pogledu usega boga pa ni in ni.....sem slep...
Hvala ze vnaprej...
LP

Self-Defence ::

Windows 2000 oziroma Windows 2000 Server pa nimajo remote desktopa. :\ To kar si ti inštaliral je bil Client za remote dektop. V 2000 server imaš sicer eno stvar ki se imenuje Terminal Server, ki ti tudi omogoča dosotp. Drugače maš pa na microsoftovi strani in še na celotnem spletu zelo zelo veliko napisanega o tem. Preberi dokumentacijo in poskusi.

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je mozno narediti mrezo tako ...

Oddelek: Pomoč in nasveti
61125 (982) Kami
»

Remote Desktop Win 2000

Oddelek: Operacijski sistemi
71078 (967) bastadu