» »

Je mozno narediti mrezo tako ...

Je mozno narediti mrezo tako ...

Bobek ::

Imam en cuden predlog, pa nevem kako ga izvesti. Torej, imam mrezo s 3mi racunalniki. Vsi tam pa tam pa kaj downloadamo iz neta in sedaj bi rad v mrezi postavil nekaksen "server" na katerem bi se avtomatsko zacelo nalagati cim bi na enem od racunalniku dal kaj downloadat. Torej to si predstavlam tako, npr. na enem racunalniku bi oznacil nekaj za downloadat in potem bi se downloadalo na drugi masini. Tako,da tudi ce bi ugasnil prvi racunalik bi slednji se kr downloadu. Je to mozno kako narediti ali je to mozno samo tako, da pac oznacujem vecje datoteke na "serverju" in on downloada :) ... ce mi ima kdo kaksen predlog mu bom zelo hvalezen. :) .. aja .. na vseh racunalnikih tecejo win xp profesional.

tnx tnx

lp

Poldi112 ::

Ziher se da. Mislim da se zadevi rece Remote desktop, da pac na svoji masini vidis drugo in delas na njej. Gres na ta nacin na server, das kaj dl in to je to.

Monster ::

lahk pa poveš s kerimi progiyi dljate.... nekaterim lahko vklopiš web server in potem zadevo rihtaš magari iz afrike ;)
Ka zaboga...

Bobek ::

Ze celo popoldne se matram z remote desktopom .. mogoce bo cel odelovalo kot sem si zamislis :) .. dobro .. emm .. najvec se uporabljajo programi kot sta ABC (bittorent) in pa Soulseek .. ce pa mi poves katere bi moral uporablat da bi lahko taksen web server uporablu .. in kako tak serber postavit ? :9

tnx!

lp

pazduha ::

Bobek: Kot prvo boš rabu operacijski sistem ki bo zadostoval tvojim potrebam. Če bo npr. samo eden uporabnik naenkrat na Terminal Serverju, potem so dovolj navadni Windows XP professional, drugače boš pa potreboval vsaj kakšen Windows 2000 Server ali Advanced Server, če ne celo Windows 2003. Drugače se ti bo dogajalo, da boš vrgel drugega uporabnika dol s serverja ko se boš ti priklopil na server z Remote Desktopom.

Bobek ::

Ja ravno to opazam, dace sem povezan na server z remote desktopom, da potem uporabnik serverja ne more delat. Tako da bom verjetno moral postavit gor res boljsi sistem. Sem bolj zacetnik v tem, in nevem kako in kaj potem instalirat da bo to delovalo. Torej, ce bi imel win2000 server nalozen na serverju, kaj morem pol vse namestit oz. nastavit da bi to lahko delovalo? ce ima kdo kaksen link kjer bi lahko kaj prebral o tem bi mu bil zelo hvalezen :)

tnx tnx

lp

Kami ::

Kaj pa RealVNC ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Remote desktop-problem s passwordom?

Oddelek: Omrežja in internet
111191 (1016) Tavher
»

Windows 2003 Server razlike?

Oddelek: Operacijski sistemi
352421 (1781) andrej
»

Remote desktop connection

Oddelek: Programska oprema
323221 (2809) CaqKa
»

ADSL + ststičen ip + remote desktop?

Oddelek: Omrežja in internet
182108 (1832) kuntek
»

Terminal Services???

Oddelek: Operacijski sistemi
452014 (1621) andrej

Več podobnih tem