» »

ddos

ddos

Doman ::

Stalno me neka oseba ddosa, in ker imam kabelski net z omejeno porabo mi naredi kar velik račun, kaj naj naredim? moj internetni ponudnik je to opazil in mi blokiral tujino zaradi tega? ko so mi spet odprli me spet napadajo.

LP

Daedalus ::

Javi to ISP-ju, če lahko kaj naredi. Ti itak ne morš nič...no ja lahko odklopiš modem, sam to verjetno ni opcija.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

korenje_ver2 ::

nauci tvojga ispja kako se zamenja ip.

Ip mi je zamenjal pred 1 tednom.

LP

korenje_ver2 ::

potem pa se host ce imas istega. in se izogibaj izpostavljanja svojega ipja v javnosti in problemov ki jih isces.

A pri kablu je možno, da jutri spremenim iz osnovnega npr. v razširjeni paket, in mi s tem nebo treba plačat teh nekaj GB ? ker rajši dam teh cca. 3k več koz pa 20k .

LP

ERGY ::

Mislim, da folk nedela tega lih zrd zabave ???? Pa celo ce so ti ip zamenjal pomeni da te nekdo dobro pozna in te tud vsak dan vidi na neti .....Stavim da si cele dneve na ircu ;)

lp ergy

Screamboy ::

irc naredi veliko težav

BigWhale ::

Pisi ISPju, da najbrz ne znajo tarifirat prometa, ker ti tarifirajo tudi tisto kar ti ne sprejmes... Tako je bilo pri meni, ko sem bil na Telemachu... Oz takrat se bivsem kanal8...

Nekdo te paketira, ti izklopis racunalnik, oni pa veselo racunajo naprej... ... potem sem jim razlozil, da lahko jaz sedaj odklopim racunalnik za cel mesec, pa bodo oni meni se vedno racunali promet, kar je pa v bistvu narobe.

Crni`car ::

se strinjam z ergy-em sam na ircu so taki "psihopati" k se jim zamerš zarad enga tejka itd. pa te pol skoz paketirajo po 24h na dan...jst ti priporočam da si zamenjaš in host in ip !!!
Radovanovič Petar aka Crni

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IRC server [irc.arnes.si] NI POVEZAVE (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
658331 (4078) D3m
»

IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )

10018585 (13742) UnderTaker_
»

Ddos

252771 (2209) qlman
»

Maščevanje preko interneta

Oddelek: Loža
352675 (1386) Gandalfar
»

DDoS atack; kje nej DLjam security za Win XP?

Oddelek: Pomoč in nasveti
331708 (1344) fruit

Več podobnih tem