Forum » Pomoč in nasveti » Printing problem
Printing problem
saso1337 ::
Evo moj probelm:
Kupo sem epson stylus c64.. dela 2 tedna vredu.. potem pa zacne jebat:
ko dam nekaj printat mi printa in printa vendar nic ne naprinta.. prazen list pride ven..
ok naj bo.. bom kupo nove kartuse.. a nobena sprememba.. isti kurac.. ok treba bo kupiti drug printer... ok grem pa kupim epson stylus photo 890.. priklopim lepo.. a isti kurac.. bel papir samo ven poslje.. dam tiskat sliko.. tiska 2 minuti a ne natisne nic.. printer niti 1 dan ni star..
ok naj bo.. verjetno so winsi krivi.. grem sformatiram lepo vse.. nalozim driverje za printer.. a isti kurac.. druge kartuse... isti kurac.. menjam usb/lpt -> isti kurac...
kaj naj se naredim?
please pomagajte..
Kupo sem epson stylus c64.. dela 2 tedna vredu.. potem pa zacne jebat:
ko dam nekaj printat mi printa in printa vendar nic ne naprinta.. prazen list pride ven..
ok naj bo.. bom kupo nove kartuse.. a nobena sprememba.. isti kurac.. ok treba bo kupiti drug printer... ok grem pa kupim epson stylus photo 890.. priklopim lepo.. a isti kurac.. bel papir samo ven poslje.. dam tiskat sliko.. tiska 2 minuti a ne natisne nic.. printer niti 1 dan ni star..
ok naj bo.. verjetno so winsi krivi.. grem sformatiram lepo vse.. nalozim driverje za printer.. a isti kurac.. druge kartuse... isti kurac.. menjam usb/lpt -> isti kurac...
kaj naj se naredim?
please pomagajte..
Jeebs ::
Windows update si probal, pa najnovejše gonilnike za tiskalnik? Drgač pa zlo čudna zadeva. Nimam druge ideje.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
ABX ::
Preveri koliko rama imaš preden printaš in med printanjem.
Koliko placa imaš na disku c: ?
Koliko placa imaš na disku c: ?
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
saso1337 ::
Imam 512 ddr rama.. disk je pa nekje 60gb fraj :)
Pri sosedu dela isto.. pa nevem zakaj.. printer je NOV... 1 dan komaj star
Pri sosedu dela isto.. pa nevem zakaj.. printer je NOV... 1 dan komaj star
ABX ::
Natisni še self-test od tiskalnika.
Ponavadi držiš feed tipko kako sekundo.
Ponavadi držiš feed tipko kako sekundo.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30716 (19986) | bobby |
» | ali mora imeti tiskalnik vse barve?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9046 (8430) | Brane22 |
» | HPjevi inkjeti so crap...Oddelek: Strojna oprema | 2771 (2154) | Brane2 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3932 (3356) | TheJack |
» | epson ali hp ali kaj drugega?Oddelek: Kaj kupiti | 1700 (1462) | 1309976 |