» »

epson ali hp ali kaj drugega?

epson ali hp ali kaj drugega?

sifu ::

torej na 3 let starem epsonu mi je koncno zmankal barve in zdej mislem ubost nou printer ker se mi ne splaca kupt crne in barvne kartuse...kaj predlagate...v akciji pr megahitu sem nasel HP-640 COLOR za 19.992 sit in pri JAE-tu EPSON stylus color 480 SX za 18.931.....kaj kupiti?

zanima me ce imate kaksne izkusnje s tema dvema tiskalnikoma ter s kaksnim drugim ki bi prisel v upostev za ceno od 15 do 20 jurjov:\

Nemelk ::

EPSON stylus color 480 SX je tiskalnik za take, k printajo besedilo, pa kaksno barvno slikco, brez posebne foto kvalitete:)! sicer mnde printa več k 600x600! men se zdi fejst in zadost pocen da bi ga kr kupu! če čš pa kej boljšga pa dej malo več cvenka pa je...;)
Nemelk ™

`DoC ::

pri tiskalnikih je tako, kot pri skoraj vseh ostalih stvare. In sicer delujejo po principu "mal cekinov, mal muzike". Sam ti priporočam Epsona (pocen kartuše), medtem ko o kvaliteti slike lahko začnemo govort o primerkih 30 K SIT + !8-)(sonce pa to, peče)
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

XtX ::

x

Han ::

Za 25.510 SIT dobiš 8-O HP 840C 8-O (ima tudi USB) pri JAE, ki je definitivno boljša izbira kot HP 640C ali Epson 480!

x

Tomi ::

5k pa dostikrat ne odtehta razlike mnogo boljšega tistalnika.
Moj nasvet, karkoli vzameš, naj bo HP, ker je res najboljši ( govorim iz izkušenj nekaj zamenjanih tiskalnikov )
metrodusa.blogspot.com

sifu ::

thx folk..mislm da bom zbrau kr HP-ja k do zdele sm meu epsona in se mi zdi da je hud tiskalnik ce tiskas slike, jest pa rabm neki za tekst pa da cimmanj kartuse porab pa da bo cimboljsi izpis in to je pomojem HP, pa tud folk tko prav:D

meacho ::

Vsekakor HP 840c!

NiggerBob ::

yap, HP 840C se da dobit že za 24 Ksit....osebno bi rajše vzel 840C kot 640C. Bo pa za domačo uporabo 640C popolnoma zadoščal.
"Hrabri umrejo samo enkrat, strahopetci umirajo tisočkrat"

Han ::

XtX, mislim da si tokrat pogorel. :D Če se izrazim v tvojem stilu, bi lahko rekel, da je HP 640C en velik shit, vsaj v primerjavi z 840C in zato ni vreden tistih 19 tisočakov. Poleg tega lahko na starejših PC dodaš USB za petino tvoje cene PCI kartice, saj imajo skoraj vse boljše pentium plošče vilice za USB priključek...

x

`DoC ::

Dajte no nehite se kregat, saj un ni postavu vprašanja zato da bi vas izzval na besedne dvoboje ampak ga je zanimalo vaše mnenje. ne sklepajte prehitro in ne obsojajte...damn;((
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

1309976 ::

Ne vem od kod si,a če si blizu Avstrijske meje se mal čez zapel in boš za 20 jurjev dobil printer,s katerim boš zadovoljen,sam sem kupil Epsona 680,za neki mal čez 20 jurjev,zdaj si pa preštudiri,aja pa mislim da je dost boljši od HP 840,čeprav je res da ma Hp tud kvalitetne printerje...pač za vsakega nekaj...
lp

OldSkul ::

Epsona absolutno!
Mam 680 pa seka,pa kere slike dela ej!8-O

malinavc ::

jst mislim da v vsakem primeru Epsona! Ne smeš gledat sam kolk stane printer v osnovi, gledat morš tud v prihodnost in s tem potrošni material ki je pri HPju drag, zelo drag, proti Epsonu seveda!
...odvisno s katere perspektive gledamo...

M@re ::

Definitivno Epson...sam 480-tko lahko dobis ze za okol 15k...(je glih zdj ena akcija, pa sm pozabu kje) Drugac ti pa garantiram da je to class a printer in ti ziher ne bo niti zal niti te ne bo rugal v glavo! (sam imam 680-tko) edina napaka je, da ima precej male kartuse (Iz tega pogleda se ti bolj splaca kupt 680 ali 880-tko sam te pa so mal drazje)
..:Do, or do not. There is no try:..

OldSkul ::

Sej ni treba da zmeraj kupiš novo kartušo enostavno napolneš jih.

Tr0n ::

Epson Sylus Color 680 rocks. 2880 dpi :). Pa mislim da je pod 40k SIT.

Freak ::

Mam hp-ja pa printa čist ok. Jst bi ti priporoču hp-ja, o epsonih pa ne vem veliko!

HEKO ::

Sam ma HPja...in mi je bolši kot Epson (pa ne, kr ga mam...amapk je bolše tiska)...Res, raje daj 5K VEČ..pa maš mir...kr ti bo kasnej 100% žal...verjemi!

Poglej tud kake Lexmarke...za isto ceni ima Lexmark 1200 dpi × 1200 dpi....Hp ,Epson, Canon...pa 600 × 600....
Be good, be bad ---> JUST KEEP ON OVERCLOCKING...[Heko]

Ashrack ::

dni nazaj mi je šel Epson Stylus Color 500. In sem potem kupil HP DeskJET 840C za 27000. Dober printer, karutše so mal dražje kot pri Epsonu
....

Pejd v Avstrijo ponjga ( Epson 680) Je gor kar 20000 sit cenejši kot pri nas, pa ga prodaš ko ti kartuš zmanjka, za okol 20000 pri nas in greš gor po novega za 20000 jurjev, sam ideja!!!
lp
p.s.
Resno ful se splača iti dražje stvari mal gor pogledat jih lahka dobiš kar za pol cenej,jest res ne vem a si pri nas sam marže dajo 50% ;(;((?

Ashrack ::

Dej me povWEB naslov od kakšne Avstrijske trgovine. Da grem mal cene pogledat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri inkjet printer?

Oddelek: Kaj kupiti
171585 (1375) sadarj10
»

2.vprašanji

Oddelek: Pomoč in nasveti
151096 (909) AvAkI