Forum » Zvok in slika » Tezave pri glasnosti zvoka
Tezave pri glasnosti zvoka
2bad4u ::
LP.
Imam en problem. V win98 mi vedno ko je konec enega komada volume pade na nulo. In tako moram po vsakem komadu volume zopet pojacati.
Ima kdo kaksen predlog?
Imam en problem. V win98 mi vedno ko je konec enega komada volume pade na nulo. In tako moram po vsakem komadu volume zopet pojacati.
Ima kdo kaksen predlog?
LP, Gasper
winamp5. Ampak glasnost mi mi pade tam.. k je tista ikonca levo spodaj.Volume control. To pa mislim da nobene zveze z winampom nima
LP, Gasper
CaqKa ::
probaj z recimo media playerjem en mp3 predvajat pa bomo takoj vidli če je winamp kriv ali ne.
Enako je tudi z Media playerjem.. ne vem zakaj mi ne shrani nastavitve glasnosti
LP, Gasper
hehe zanimiv problem..
torej po predvajanju kakšnega komada (mp3 ali wav, ali je pr avi isto?) se master volume (iz windows mixerja) postavi na 0?
torej po predvajanju kakšnega komada (mp3 ali wav, ali je pr avi isto?) se master volume (iz windows mixerja) postavi na 0?
ja master volume se postavi na 0. Za avi file pa nevem. Ker to dela punci.. in bom moral it sprobat;)
LP, Gasper
na hitro bi reko da probaj z system restore,
z posodobljenimi gonilniki za ploščo in zvočno.
nazadnje pa bi morebiti windowse na novo inštalira, če se nihče ne javi ki je že imel tak problem in ga drugače rešil
z posodobljenimi gonilniki za ploščo in zvočno.
nazadnje pa bi morebiti windowse na novo inštalira, če se nihče ne javi ki je že imel tak problem in ga drugače rešil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Daljinski upravljalnik na mobitelu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1932 (1464) | smrkecXY |
» | Program za predvajanje glasbe!Oddelek: Programska oprema | 5999 (5835) | jan01 |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3220 (2689) | nokia6310 |
» | Zabave/žurke/...kateri program za predvajanje mp3-jev?Oddelek: Zvok in slika | 3552 (3071) | 5er--> |
» | Leadtek TV2000 Expert ne predvaja zvoka po obeh kanalih?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1236 (1201) | pviran3 |