Forum » Izdelava spletišč » Problem z vnosnimi polji in različnimi brskalniki
Problem z vnosnimi polji in različnimi brskalniki
alien-w ::
Delam eno zadevo za on-line glasovanje preko e-maila, pa mi zadeva popolnoma v redu dela v Firefoxu, v Explorerju pa nikakor noce delat tako kot bi bilo treba. Noce namrec prenesti vpisanih podatkov v e-mail, ampak samo naredi subject in ostalo pusti prazno. Če ima kdo kakšno idejo, bi bil nadvse hvaležen.
Problematičen sajt.
Source je pa itaq gor.
Hvala!
Problematičen sajt.
Source je pa itaq gor.
Hvala!
Ziga Dolhar ::
V Explorerju (/Maxthon):
domaci_1=l
tujci_1=l
domaci_2=l
tujci_2=l
domaci_3=l
tujci_3=l
domaci_4=l
tujci_4=l
domaci_5=l
tujci_5=blaaa
ime=o
naslov=***
Dela, alien-w, dela.
domaci_1=l
tujci_1=l
domaci_2=l
tujci_2=l
domaci_3=l
tujci_3=l
domaci_4=l
tujci_4=l
domaci_5=l
tujci_5=blaaa
ime=o
naslov=***
Dela, alien-w, dela.
https://dolhar.si/
Hmmm ... zakaj pa potem meni ne dela? Sam sem misliil, da vse dela tip-top, dokler me ni "naročnik" poklical in rekel, da zadeva njemu ne funkcionira. Potem sem pa sprobal se sam z explorerejem, pa res tudi meni ni delalo. Lahko se poskusis v kaksnem drugem brskalniku? Oziroma ce imas "clean" eplorerja?
Ziga Dolhar ::
IE 6 & Outlook 2003.
domaci_1=tole
tujci_1=in
domaci_2=v
tujci_2=outlook 2003
domaci_3=navezi
tujci_3=dela
domaci_4=z
tujci_4=čist
domaci_5=internet explorerjem
tujci_5=lepo
ime=Resno :-)
naslov=ziga@dolhar.com
(Vrstice morš brat prestopno, da dobiš "sporočilo" :))
domaci_1=tole
tujci_1=in
domaci_2=v
tujci_2=outlook 2003
domaci_3=navezi
tujci_3=dela
domaci_4=z
tujci_4=čist
domaci_5=internet explorerjem
tujci_5=lepo
ime=Resno :-)
naslov=ziga@dolhar.com
(Vrstice morš brat prestopno, da dobiš "sporočilo" :))
https://dolhar.si/
Ok. Sem se enkrat poskusil. Najprej odprem zadevo in vpisem stvari. Potem kliknem "poslji", pa zatezi tist jadadada, da bo to uporabilo posiljanje preko e-maila. potem dam ok in naredi se tole:
Zanimivop pri tem je tudi to, da ko delam z explorerjem ne vpise podatkov, doda pa moj podpis. Obratno se zgodi s Firefoxom.
Zanimivop pri tem je tudi to, da ko delam z explorerjem ne vpise podatkov, doda pa moj podpis. Obratno se zgodi s Firefoxom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alien-w ()
Zanimivo, zanimivo. Sem sprobal zdele se na sestrinem racunalu pa lubica je sprobala in je obakrat delalo. Vedno je bila naveza IE + Outlook Express. Hmm v cem je potem fora. V kombinaciji?
V bistvu sem obupal nad explorerjem. Zadeva teko lepo dela v firefoxu, niti približno pa ji ne uspeva v Internet Explorerju. Ima kdo kaksno idejo zakaj? Klik klik!
McAjvar ::
firefox 0.8 (ok, sem za cajtom :))), thunderbird 0.7 (ja ja, sej vem, ze upgradam vse skup :)). ne dela. win2k sp4.
"[...] the advance of civilization is nothing
but an exercise in the limiting of privacy."
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov
McAjvar ::
se vedno ista kombinacija, kot zgoraj. naredi pa popolnoma nic. klik na gumb in to je to. :) lahko razmigavam prst po mili volji, pa se nic ne zgodi. javascript polno enablan, nic ne blokiram, vse na netu, kar uporabljam/gledam, mi dela bp, kle pa ne.
kar me spravi na idejo. kaj, ko bi kdo naredil stran z enim gumbom, ki ne naredi nic. namen strani: za ljudi, ki zelijo novo mis in staro fentat cimprej od obrabe. na gumbu pa napis "besno klikaj, dokler ne bo vec delalo"
kar me spravi na idejo. kaj, ko bi kdo naredil stran z enim gumbom, ki ne naredi nic. namen strani: za ljudi, ki zelijo novo mis in staro fentat cimprej od obrabe. na gumbu pa napis "besno klikaj, dokler ne bo vec delalo"
"[...] the advance of civilization is nothing
- Isaac Asimov
- Isaac Asimov
MaNeMeBasat ::
Metoda je GET, event onSubmit pobereš parametre
in jih predaš naprej metodi
function (email,subject,body) {
var theSubject = escape( subject );
var theBody = escape( body );
document.location = "mailto:" + email + "?subject=" + theSubject + "&body=" + theBody;
}
To mora delati povsod in tudi dela
Have Fun
in jih predaš naprej metodi
function (email,subject,body) {
var theSubject = escape( subject );
var theBody = escape( body );
document.location = "mailto:" + email + "?subject=" + theSubject + "&body=" + theBody;
}
To mora delati povsod in tudi dela
Have Fun
MaNeMeBasat, hvala, bom probal. Nekoč, ker zdele nimam cajta se niti mal s tem ukvarjat, na zalost, tko da bo mogl pocakat. Vazno da dela z najbolj "popularnim" parom IE + outlook express.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276361 (21292) | Matko |
» | [PHP][HTML]Pošiljanje maila iz PHP - TextBoxForm, SubmitButton, mail() v phpOddelek: Programiranje | 758 (494) | Excavator |
» | jquery in div-i (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 11268 (10006) | lisjak |
» | mailto: attachmentOddelek: Izdelava spletišč | 1126 (1045) | Tilen007 |
» | PHP -> pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1184 (1026) | 2nemesis |