Forum » Programska oprema » Združevanje particij brez FDISK
Združevanje particij brez FDISK
hardware ::
Bral sem o programu, ki lahko združi več particij v eno brez formatiranja diska. Kako se imenuje ta program in na katerem spletnem naslovu ga dobim.
zenaj ::
Če povem svoje izkušnje - stvar sem preizkusil, pa se ni obnesla najbolje. Fdisk je še vedno zakon!
TheHijacker ::
Če bi delal s FDISK potem bi izgubil vse podatke. Če jih nočeš uporabi PartitionMagic. Dela BP. Tudi na primarni particiji(verzija 6.01)...
http://www.google.si
bastadu ::
Ja sej ravno to je velika prednost, podatkov ne izgubiš s PartitionMagicom. Za kreiranje novih particij pa imam raje fdisk ali pa DiskManager...
gkovac ::
Partition Magic je super zadeva! ce se ni noben opazu je to proggi k ga majo namest fdiska v sebi Windows 2000 professional
dobi najnovejso verzijo k je spsobna delat tut z NTFS in pol samo sledi navodilom... delo z njim je otrocje lahko
lp,SuLc
dobi najnovejso verzijo k je spsobna delat tut z NTFS in pol samo sledi navodilom... delo z njim je otrocje lahko
lp,SuLc
lp,
MaD_Mavr0 ::
Samo na Win2000 in WinNT lahko prestavljaš particije (združuješ) prostor pa to...
Ampak jaz vseeno vem, kaj disk je in da noben programcek ne more nadomestiti dobrega starega "F-Diska", kajti če dodeljuješ prostor na prazen disk je eno; vse ostalo pa je igranje z vsebino diska in podatki....
>>Zato to raje počni na praznem disku z FDiskom
Ampak jaz vseeno vem, kaj disk je in da noben programcek ne more nadomestiti dobrega starega "F-Diska", kajti če dodeljuješ prostor na prazen disk je eno; vse ostalo pa je igranje z vsebino diska in podatki....
>>Zato to raje počni na praznem disku z FDiskom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako združit particije?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2010 (1839) | OOTBOXZY |
» | formatiranje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3498 (2322) | teedy |
» | Črke pogona in particijOddelek: Pomoč in nasveti | 1605 (1400) | Hypno |
» | Disk 80 GB in particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1128 (830) | ngc2392 |
» | extended dos particija...???wtfOddelek: Pomoč in nasveti | 1127 (995) | zile |