» »

Združevanje particij brez FDISK

Združevanje particij brez FDISK

hardware ::

Bral sem o programu, ki lahko združi več particij v eno brez formatiranja diska. Kako se imenuje ta program in na katerem spletnem naslovu ga dobim.

Han ::

Program se imenuje PartitionMagic, firma, ki ga izdeluje, pa je PowerQuest.

zenaj ::

Če povem svoje izkušnje - stvar sem preizkusil, pa se ni obnesla najbolje. Fdisk je še vedno zakon!

TheHijacker ::

Če bi delal s FDISK potem bi izgubil vse podatke. Če jih nočeš uporabi PartitionMagic. Dela BP. Tudi na primarni particiji(verzija 6.01)...
http://www.google.si

bastadu ::

Ja sej ravno to je velika prednost, podatkov ne izgubiš s PartitionMagicom. Za kreiranje novih particij pa imam raje fdisk ali pa DiskManager...

gkovac ::

Partition Magic je super zadeva! ce se ni noben opazu je to proggi k ga majo namest fdiska v sebi Windows 2000 professional :D

dobi najnovejso verzijo k je spsobna delat tut z NTFS in pol samo sledi navodilom... delo z njim je otrocje lahko :)

lp,SuLc
lp,

MaD_Mavr0 ::

Samo na Win2000 in WinNT lahko prestavljaš particije (združuješ) prostor pa to...
Ampak jaz vseeno vem, kaj disk je in da noben programcek ne more nadomestiti dobrega starega "F-Diska", kajti če dodeljuješ prostor na prazen disk je eno; vse ostalo pa je igranje z vsebino diska in podatki....

>>Zato to raje počni na praznem disku z FDiskom

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako združit particije?

Oddelek: Pomoč in nasveti
122010 (1839) OOTBOXZY
»

formatiranje diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
353498 (2322) teedy