Forum » Kaj kupiti » CD RW LiteON
CD RW LiteON
trot ::
Pozdrav
Kolega, ki je zastopnik ene rač. firme mi ponuja CDRW LiteOn 8/4/32.
Cena bi bila 38.000. Zadeva je nova, ima garancijo in račun. A se to splača, če si bolj ali manj omejen na prostor okol Ljubljane (recimo, da ne hodiš nič v tujino)?
A ma kdo kakšne izkušnje s takšnim rekorderjem ? A ima kakšne očitne pomanjkljivosti, ki jih jaz kot pečenja nevajen uporabnik ne poznam?
Podobno kot v enem postu prej bi bil tudi jaz pripravljen plačati približno 50 ksit, a mora bit stvar vredna tistega denarja, ne da samo plačuješ ime.
Komentarji in ponudbe, prosim
MH
Kolega, ki je zastopnik ene rač. firme mi ponuja CDRW LiteOn 8/4/32.
Cena bi bila 38.000. Zadeva je nova, ima garancijo in račun. A se to splača, če si bolj ali manj omejen na prostor okol Ljubljane (recimo, da ne hodiš nič v tujino)?
A ma kdo kakšne izkušnje s takšnim rekorderjem ? A ima kakšne očitne pomanjkljivosti, ki jih jaz kot pečenja nevajen uporabnik ne poznam?
Podobno kot v enem postu prej bi bil tudi jaz pripravljen plačati približno 50 ksit, a mora bit stvar vredna tistega denarja, ne da samo plačuješ ime.
Komentarji in ponudbe, prosim
MH
trot ::
yjj: A imaš mogoče kak link s testi ali kaj podobnega? Ker me res zanima, koliko je v ceni ime, kolk pa prava vrednost
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD-ROMOddelek: Kaj kupiti | 2064 (1721) | pia |
» | Kateri DVD R kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1382 (895) | Caligula |
» | DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5862 (4649) | TribesMan |
» | Kateri CD-RW Pekač?Oddelek: Kaj kupiti | 1456 (1331) | mrFREUD |
» | Kateri cd rekorderOddelek: Kaj kupiti | 1593 (1384) | Gejmer |