Forum » Omrežja in internet » Brezplacen news server, ki ima /alt/binaries ?
Brezplacen news server, ki ima /alt/binaries ?
lopov ::
Ojla!
Zadnja leta je bil "biggulp.readfreenews.net" moj server, zdaj pa se dogaja, da sploh ne prilezem gor.
Ce ima kdo na zalogi kaksen drug brezplacen server, ki ima /alt/binaries in nima omejitve velikosti sporocil (news.siol.net jo namrec ima) se najlepse priporocam.
Zadnja leta je bil "biggulp.readfreenews.net" moj server, zdaj pa se dogaja, da sploh ne prilezem gor.
Ce ima kdo na zalogi kaksen drug brezplacen server, ki ima /alt/binaries in nima omejitve velikosti sporocil (news.siol.net jo namrec ima) se najlepse priporocam.
TheHijacker ::
There is no such thing as easy Warez...
Sam sem gor preko www.usenetserver.com sam ni zastonj... Vsaj vedno dela s polno hitrostjo.
Sam sem gor preko www.usenetserver.com sam ni zastonj... Vsaj vedno dela s polno hitrostjo.
http://www.google.si
lopov ::
Sem vedel da bo prva misel warez ali umazane sljikce. Pa ne gre za to.
Kljub forumom je se vedno veliko folka na news in ko pride do dolocene izmenjave fajlov (konkretno gre za acad fajle in slike) se pri siolu zaplete, ker spusti skozi samo doloceno velikost fajla. Biggulp ima to neomejeno, dobre 3 dni tudi hrani sporocila, vendar je zadnje case (od septembra) prakticno nemogoce prilesti nanj ...
Bom pogledal server, thx.
Kljub forumom je se vedno veliko folka na news in ko pride do dolocene izmenjave fajlov (konkretno gre za acad fajle in slike) se pri siolu zaplete, ker spusti skozi samo doloceno velikost fajla. Biggulp ima to neomejeno, dobre 3 dni tudi hrani sporocila, vendar je zadnje case (od septembra) prakticno nemogoce prilesti nanj ...
Bom pogledal server, thx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | internet v študentu... SEKA (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5893 (3616) | zee |
» | The Pirate Bay je ugasnila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20107 (15405) | Soniux |
» | Telemach fura 10x hitrje (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5917 (3951) | Robert_S |
» | WIN XP: RTM (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programska oprema | 11410 (9153) | Tr0n |