Forum » Omrežja in internet » WLAN problem !!!
WLAN problem !!!
bvm ::
Pozdravljeni vsi.
Danes sem se odločil za spremembo damačega omrežja (preko ADLS - LAN) v brezžično omrežje (WLAN). Kupil sem si wireless router od "DIGITUS network" (108 Mbit/s), ter 2x wireless PCI card od iste firme (54 Mbit/s). No v glavnem ....doma sem hotel spravit dva računalnika na internet preko te varjante.
Na enem mi je uspelo takoj, na drugem pa imam problem. Problem pa je v tem, da se mi računalnik vedno RESETIRA ko se prijavim v Windows XP (SP2) in to zmeraj ob istem času. Ko pa vzamem wireless kartico ven, pa je sistem stabilen (sem že menjaval na različne PCI vodila ----ni razlike!!!).
Prosim svetujte mi, če veste!!!
Specifikacija:
1,3 Ghz celeron, plošča ABIT ST6, grafika INNO fx 5200 128mb,..druge kartice sem že ven flikno
LP
Danes sem se odločil za spremembo damačega omrežja (preko ADLS - LAN) v brezžično omrežje (WLAN). Kupil sem si wireless router od "DIGITUS network" (108 Mbit/s), ter 2x wireless PCI card od iste firme (54 Mbit/s). No v glavnem ....doma sem hotel spravit dva računalnika na internet preko te varjante.
Na enem mi je uspelo takoj, na drugem pa imam problem. Problem pa je v tem, da se mi računalnik vedno RESETIRA ko se prijavim v Windows XP (SP2) in to zmeraj ob istem času. Ko pa vzamem wireless kartico ven, pa je sistem stabilen (sem že menjaval na različne PCI vodila ----ni razlike!!!).
Prosim svetujte mi, če veste!!!
Specifikacija:
1,3 Ghz celeron, plošča ABIT ST6, grafika INNO fx 5200 128mb,..druge kartice sem že ven flikno
LP
ZLOky ::
Probaj najprej PCI kartici zamenjati med seboj. Pa potem poročaj.
Tako boš vsaj vedel ali je kriva PCI kartica ali računalo.
Tako boš vsaj vedel ali je kriva PCI kartica ali računalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZLOky ()
Stallone ::
Gotovo na PCI Wireless piše da najprej preden daješ notri namestiš gonilnike, si? Če ne pa probaj zamenjat PCI kartice...
Btw: men na SP2 ne dela wireless mreža
Btw: men na SP2 ne dela wireless mreža
Power is nothing without control!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Stallone ()
bvm ::
mhm....ni blema!
Sem že vse nazaj nesel v trgovino z routerjem vred!!!
Pa sem denar nazaj dobil. Zdaj sem si pa kupil malo dražji router.
P.S. :Najbolj me pa moti na routerjih nasploh, da se prehitro zafilajo!!!
LP
Sem že vse nazaj nesel v trgovino z routerjem vred!!!
Pa sem denar nazaj dobil. Zdaj sem si pa kupil malo dražji router.
P.S. :Najbolj me pa moti na routerjih nasploh, da se prehitro zafilajo!!!
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83351 (15112) | brez-imenko |
» | Kateri router naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10065 (6806) | janezek67 |
» | Težava z mrežno kartico (PCI wireless)Oddelek: Strojna oprema | 1284 (1179) | Spajky |
» | Povezovanje dveh routerjev preko wlanOddelek: Omrežja in internet | 3914 (3366) | Pyr0Beast |
» | Wireless problem!Oddelek: Omrežja in internet | 2530 (1910) | pujsek_ |