Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna al zvočniki
Zvočna al zvočniki
_Mortal_ ::
Včeri mi matka zvečer poslušala glasbo z enih svojih CD-jev pol konča naslednji dan jz pržgem računalnik se odločim da bom mal muzko poslušu dokler bom mal brsku po internetu in opazim da ni zvoka pogledam zvočnik pržgan. pogledam če je kje izklopljen kabel in ni pol inštaliram še enkrat gonilnike in že spet ne dela. ne vem kaj bi blo narobe a so se zvočniki sfukal al zvočna kartica
Mr.-Viko ::
Če uporabljaš npr. Winampa za poslušanje CD-jev, preveri, kakšno obliko izhoda ima (DirectSound, Waveout,...). Poskusiš lahko tudi de-instalirati gonilnike in jih potem re-instalirati.
Če bi bili zvočniki aus, bi ti potem kaj hruščalo, igrali bi pa še vseeno, tako da bo nekaj s kablovjem ali pa z gonilniki. Jaz bi na tvojem mestu vse še enkrat pregledal!
Če pa misliš, da je vzrok zvočna, si pa eno sposodi od kolega pa testiraj, če ti ona dela. Če ta dela, potem imaš ti svojo zvočno za na odpad.
Če bi bili zvočniki aus, bi ti potem kaj hruščalo, igrali bi pa še vseeno, tako da bo nekaj s kablovjem ali pa z gonilniki. Jaz bi na tvojem mestu vse še enkrat pregledal!
Če pa misliš, da je vzrok zvočna, si pa eno sposodi od kolega pa testiraj, če ti ona dela. Če ta dela, potem imaš ti svojo zvočno za na odpad.
No comment, really
_Mortal_ ::
Testiral sem z frendovo zvočno kartico in prišel do ugotovitve da je kartica sfukana treba novo kupt sm ne vem kero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki ne delajo (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 3873 (3570) | zwerca |
» | "Brez avdio naprave"Oddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (4188) | gasos |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16637 (10576) | FlamE#7 |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8657 (5106) | d4rko |
» | Nvidia Nforce 3.13 drivers !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5939 (4627) | BlackHole |