Forum » Programska oprema » Program za snemanje muske
Program za snemanje muske
Golden eye ::
Hočem snemat recmo radijsko postajo Hitzradio. S katerim programom bi lahko shranjeval musko(Mp3-je) na disk? Kaj priporočate
LP hvala
LP hvala
fogl ::
Jest sem si zdej naložu sound forge 7, pa mi ni čist jasno kako lahko snemam internetni radio. Kot vir s katerega snemaš lahko izbereš samo zvočno kartico (pa ja ni treba izhod iz zvočne vezat na vhod da lahko to snemaš )
lp, klemen
fogl ::
A je komu uspelo s katerim drugim programom snemat internetni radio (mislim tega ki je v winamp-u)?
lp, klemen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fogl ()
globe ::
da se tut s sound forgeom, sam si mores najprej v win nastavitvah zvoka nastimat iz katerga vira nej snema.
za bol nazorno razlago:
kliknes tist zvocnik v opravilni vrstici (zraven ure), ko se ti odpre play contol okno, kliknes v meniju options
properties, tam oznacis set volume for recording in stisnes ok, tam pa potem obkljukas what u hear
za bol nazorno razlago:
kliknes tist zvocnik v opravilni vrstici (zraven ure), ko se ti odpre play contol okno, kliknes v meniju options
properties, tam oznacis set volume for recording in stisnes ok, tam pa potem obkljukas what u hear
Bobb ::
Ali obstaja kakšen program, da velik mp3 fajl sam razreže med posamezne pesmi?
Je približno 1 sekunda tišine. WaveEdit mi samo označi začetke pesmi, ne znam pa narediti do konca, mogoče se tudi ne da.
Ali Sound Forge to naredi?
Je približno 1 sekunda tišine. WaveEdit mi samo označi začetke pesmi, ne znam pa narediti do konca, mogoče se tudi ne da.
Ali Sound Forge to naredi?
Bramac ^^ ::
En preprost program za rezanje mp3-jev je MP3 EasySplitter. Označiš samo začetek in konec in ti zreže.
lp
lp
Predator ::
Uporabi streamripper. Na voljo imas plugin za winamp in samostojno verzijo. Ce radio broadcasta tudi naslove, ti lepo poimenuje mp3-je, lahko si pa tudi naredis "proxy" za vec racnulanikov na mrezi.
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Bobb ::
Bom probal streamripper, samostojno verzijo.
Jaz poslušam satelitski radio preko svoje antene, najbrž ne dela preko winampa.
Jaz poslušam satelitski radio preko svoje antene, najbrž ne dela preko winampa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje muzike v živo (radio)Oddelek: Zvok in slika | 2465 (2321) | SavoS |
» | Kako Internet radio posnemati v mp3?Oddelek: Zvok in slika | 1658 (1483) | ziher |
» | rabim hitro pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 965 (918) | harvey |
» | iz mini diska na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1137 (1004) | partysound |
» | Snemanje glasbe z radia na internetuOddelek: Omrežja in internet | 2454 (2339) | Tr0n |