Forum » Pomoč in nasveti » USB Boot disk?
USB Boot disk?
KontraCepec ::
1.) Imam 128 mb USB ključ, ki bi ga rad spremenil v zagonsko disketo (boot disk). Kako se to naredi?
2.)Katere datoteke (programe) se splača dat gor. Glede na to, da je v primerjavi z disketo neomejeno prostora bi si želel gor imeti razne resque diske in vse ostalo za reševanje podatkov, za delo z diskom, z NTFS, Fat particijami... vse take vitalne stvari torej.
Probal sem z enostavnim presnetjem datotek iz boot diskete na root klučna, pa se ni hotel bootat (v Biosu imam 1st boot dev=USB).
2.)Katere datoteke (programe) se splača dat gor. Glede na to, da je v primerjavi z disketo neomejeno prostora bi si želel gor imeti razne resque diske in vse ostalo za reševanje podatkov, za delo z diskom, z NTFS, Fat particijami... vse take vitalne stvari torej.
Probal sem z enostavnim presnetjem datotek iz boot diskete na root klučna, pa se ni hotel bootat (v Biosu imam 1st boot dev=USB).
Krijejtiv
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router mi moti miškoOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (665) | Scorpia |
» | Boot winsaOddelek: Operacijski sistemi | 1021 (954) | darkolord |
» | Config za 100kOddelek: Kaj kupiti | 3016 (2578) | mtosev |
» | Pokvarjen trdi disk prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 2191 (2037) | Vlady |
» | Kako bo PCI-Express nadomestil AGPOddelek: Novice / Grafične kartice | 2067 (2067) | kuglvinkl |