Forum » Operacijski sistemi » Boot winsa
Boot winsa
the_game ::
Mene zanima kaj je botanje vinsov (BOOT) ko lahko nekako zapečeš Boot cd in potem namestiš vinse z vsemi drajverji al kako
#000000 ::
Ma to imaš kr neki orodij že na voljo, recimo prvo ki mi pride na pamet je nLite, ali pa če iščeš po googlu Unattended Windows install ipd.
pa še en LINK kjer je mal opisan postopek (nisem ga bral) ampak ko sem integriral SP2 z nLite sem videl da ni pretežko. LP
pa še en LINK kjer je mal opisan postopek (nisem ga bral) ampak ko sem integriral SP2 z nLite sem videl da ni pretežko. LP
kitzbrado ::
Malo bi ukradel temo, da ne odpiram nove. Kupil sem nov disk in je ideja prekopirat starega in upat, da bodo vsi programi delovali. Predvidevam, da normalno kopiranje ne pride v poštev in da bo treba uporabit kak program - mi lahko kdo kakega priporoči?
kitzbrado ::
A je kak problem, če je novi disk večji od starega? Bral sem opis Ghosta (saj si mislil Nortonovega?) in kolikor razumem, zapiše vse podatke - torej tudi velikost particij in podobno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dodati XP k že naloženi visti z AHCI v biosuOddelek: Operacijski sistemi | 3228 (2205) | Gutjerez |
» | Predelava windowsa xpOddelek: Operacijski sistemi | 3246 (2260) | zee |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5703 (4124) | gregor3000 |
» | Tweak-anje xp (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5046 (3476) | Hux |
» | Shranjevanje Win update popravkovOddelek: Operacijski sistemi | 1732 (1429) | neoto |