» »

Router mi moti miško

Router mi moti miško

trek@s ::

Moj comp imam priključen na router (Asus Wl500gx) preko kabla, računalnik v sosednji sobi pa wireless. Kadar ima ta drugi računalnik "velike" prenose podatkov, mi mojo miško (Logitech MX610) čisto vrže iz tira - sploh se ne da premikato oz. se premakne s ~5s zakasnitvijo. Sem že poskušal spreminjati kanale na routerju, pa ni nič bolje. Ima kdo kakšno idejo, kako bi rešil problem??

e_boy ::

no bom pa se kle neki prasu (da neb odpiru nove teme): :)

recimo da ima sosed (sosednja hisa) adsl in bi se zmenla da bi si razdelila linijo...kaj moram met jz doma - (brezzicni) router? so se ksne posebne zahteve..ipd?? a bi bla u tem primeru kj motena povezava pr enmu/drugmu?? :\

skratka cimvec info. bi mi prou prslo..al pa kak link ce je ze blo govora o tem..;) hvala..8-)

e_boy ::

nobenga odgovora?? :\ :\

cubus ::

@ e_boy
Sosed mora imeti brezžčni router, ti pa pci, dostopno točko, seveda odvisno od razdalje, ali je razdalja vidna, številom sten,...,kje računalnika ležita,......
Napiši kaj več!

SimplTech ::

@ e_boy: Glej takih tem je na tem forumu že malo morje. Lahko bi malo uporabil iskanje najprej. Sej zato je tam. Ampak, danes se mi recimo da, in ti bom povedal kje najdeš več info. Najprej si lahko ogledaš tale vodič: Beginners Guides: Wireless home networking in tale: Beginners Guides: Securing Your Wireless Network.

Ko poznaš malo osnove, se odpraviš semkaj: WLAN - Kaj in kje kupiti ???. Specializiran forum, kjer lahko izveš zelo veliko o stvareh okoli Wlana pa najdeš tukaj: Wlan-sat forum

KTr1sk ::

Tudi sam sem ugotovil, da pri meni router moti wireless miško, še ima kdo te težave in kaj je naredil?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Wox ::

Si nabaviš žično miško.
    Izključiš wi-fi.
Commodore 64

Scorpia ::

Ali pa samo na routerjo/miški spremeniš kanal prenosa ali pa na router daš b,g ali n only.
////

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ker program za domači server (za delit podatke) postavt?

Oddelek: Programska oprema
132095 (1517) jackorsen88
»

Kako z drugega računalnika, do mojega preko weba?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61050 (862) xCore
»

Kamera Panasonic NV-A1 (analogna) na PC - KAKO?

Oddelek: Pomoč in nasveti
61166 (1117) SimplTech
»

BIOS nadgraditev

Oddelek: Programska oprema
5960 (882) dex22
»

Windows Remote za začetnike

Oddelek: Omrežja in internet
91918 (1618) Lincolin

Več podobnih tem