Forum » Strojna oprema » Pravice do do pošiljanja e-mailov in brskanja po internetu
Pravice do do pošiljanja e-mailov in brskanja po internetu
mzagy ::
Imam en velik problem, ki se nanaša na omrežje. Z sosedom imava vspostavljeno brezžično omrežje(11Mb/s) ; z brezžičnim omrežjem smo povezani trije sosedi, vendar je samo eden "glaven" ima sprejemnik. PROBLEM PA JE NASTAL V TEM! Jaz ne morem pošiljati elektronske pošte na nobeden način, probal sem že vse, vendar ne gre zato krivim glavnega upravitelja omrežja. Ne morem normalno brskati po internetu oz. dodajati slik na določene stani, vpisovati se v kakšne zahtevnejše portale.... Kar me pa najbolj jezi je pa to, da ne morem pošiljati slik ali datotek preko programa MSN Messenger. Jaz sem preveril, če je to morda moja napaka vendar sem prepričan da je kriv upravitelj omrežja(moj sosed), vendar on trdi, da imam js neki narobe. POMAGAJTE MI PROSIM IN MI POVEJTE ALI JE MOŽNO DA IMA ON KAKŠNE OMEJITVE GLEDE SOUPORABE OMREŽJA OZ KARKOLI DRUGEGA.
Hvala!
Hvala!
- zaklenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se dogaja z evropskim električnim omrežjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 52697 (42625) | Oldi |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 7022 (5484) | nurse013 |
» | Spremembe kazenskega zakonika na obzorju (II)Oddelek: Novice / Varnost | 14065 (12554) | poweroff |
» | Kako varni so vaši podatki na socialnih omrežjihOddelek: Novice / Zasebnost | 8567 (7461) | Cold1 |
» | ARNES in slovenščinaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2955 (2955) | Jeronimo |