» »

ob pritisku na tipko se računalnik ponovno zažene

ob pritisku na tipko se računalnik ponovno zažene

Iskraman ::

Pred nekaj dnevi se mi je začelo dogajati nekaj čudnega: vsakič, ko pritisnem ali zavrtim kolešček na miški, se mi računalnik brez opozorila ponovno zažene! Ad-Aware ni našel ničesar, prav tako ne antivirusni program. Kaj naj naredim?
Hvala za odgovor

TribesMan ::

Probaj posodobiti gonilnike in ostali software od miske... MouseWare pa take zadeve... Pomojem je kaj na tem.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Scorpia ::

tukaj ne gre za programsko napakao. sigurn si kaj šaral po biosu. Jaz imam od začetka ˝že tovarniško˝ nastavljeno da se mi računalnik uklopi ob pritisku kerga koli gumba na tipkovnico, to mi je všeč kajti ne da se mi roko dol dat :D sem len. poglej v bisou nastavitve mogče kje piše wake on keyboard al pa wake on ps2.
////

bastadu ::

Kolikor sem jaz zastopu, se mu računalnik v samih Windowsih ponovno zažene in ne ko je ugasnjen...:\

Iskraman ::

Kolikor sem jaz zastopu, se mu računalnik v samih Windowsih ponovno zažene in ne ko je ugasnjen...:\

Tako je. Biosa se nisem niti dotaknil, iz uradne proizvajalčeve strani sem si naložil najnovejše gonilnike, stvar pa se še vedno dogaja.

Scorpia ::

ups 0:) . Pojdi v device manager pa izberi ps2 port pa poišči power management pa poglej kako imaš naštiman oz. poglej nastavtive pa se zajebavi če bo kaj. če maš na usb, pa tam tudi poglej.
////

Caligula ::

Po naslovu sodec je resitev, da nehas pritiskat tipko reset :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ponovno zažene namesto ugasne

Oddelek: Strojna oprema
406863 (3676) solatko
»

Čudno obnašanje računalnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
9680 (572) dvojcica1
»

Računalnik se prižiga - sam od sebe

92280 (1941) refosk
»

Racunalnik se noce ugasnit

101349 (1190) nevone
»

Računalnik ugasnjen, optična miš sveti, zakaj?

241967 (1487) Scorpia

Več podobnih tem