Forum » Strojna oprema » Nedelujoči cd pekač
Nedelujoči cd pekač
Wad@ ::
Imam pekač plaxtor 40/12/40. nekaj časa mi ni delal, vendar sem mislil da je kriv ide kabel..danes sem ga priključil na primarni comp, in še vedno isto..najprej ga lepo prepozna, ko pa vstavim cd, pa winsi totalno zaribajo. Miška se ne odziva, etc. Ko ga ponovno izvržem(cd) dela normalno naprej.
kaj bi lahko bilo...ali so zapacane leče, ali je kaj hujšega(hardware). Vsaka pomoč je dobrodošla.
kaj bi lahko bilo...ali so zapacane leče, ali je kaj hujšega(hardware). Vsaka pomoč je dobrodošla.
Wad@ ::
Danes sem pri praksi sčistil malo leče(res malo..ni bilo pripomočkov tapravih) in se doma malo pozabaval z cd-jum za čiščenje(z tistimi krtačkami spodaj. in na čudo je tisi cd prepoznalo kot avdio cd(navodila), kaj več pa ne. druge cd-je prepozna kot da niso v formatu kompatibilnem z winsi oz. kaj podobnega.
nekaj sem slišal da se da tudi lečo malo premakniti bol bliže cd-ju z regulatorji, vendar da lahko uničim, kar se sploh (še) da..je kdo že poizkusil?
nekaj sem slišal da se da tudi lečo malo premakniti bol bliže cd-ju z regulatorji, vendar da lahko uničim, kar se sploh (še) da..je kdo že poizkusil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2168 (1654) | boštjan |
» | problem pri crossover povezavi dveh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 1888 (1682) | pirx |
» | mreža res ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1042) | ferdo |
» | mreža se po VEČ urah sesujeOddelek: Operacijski sistemi | 989 (835) | blue96 |
» | hub,2pc,adsl:ok,mreže pa niOddelek: Pomoč in nasveti | 996 (815) | pezo |