Forum » Strojna oprema » stara plata z agp 2.0 ter nova grafa z agp 8x
stara plata z agp 2.0 ter nova grafa z agp 8x
Vesoljc ::
mam starejšo plato, ki ima sledečo podporo za agp:
AGP 2X/4X
AGP 2.0 4X spec support high performance graphic process purpose and at a peak bandwidth of 1 GB/s.
nekaj cajta nazaj sem bral eno temo (ki je trenutno ne najdem), da se da grafo tudi skuriti, če jo daš na staro agp vodilo. problem je bojda napetost. mam moznost da se dokopljem do en lustne 4200, ki pa ima 8x podporo. jo lahko zadegam na takšno agp vodilo ali ne?
AGP 2X/4X
AGP 2.0 4X spec support high performance graphic process purpose and at a peak bandwidth of 1 GB/s.
nekaj cajta nazaj sem bral eno temo (ki je trenutno ne najdem), da se da grafo tudi skuriti, če jo daš na staro agp vodilo. problem je bojda napetost. mam moznost da se dokopljem do en lustne 4200, ki pa ima 8x podporo. jo lahko zadegam na takšno agp vodilo ali ne?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Zheegec ::
AGP 2.0 je kul, grafična bo delovala na AGP 4x brez težav.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: AGP, PCI, PCI Express, PCI-X? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7892 (6709) | kixs |
» | Grafična z AGP 8X na plošči z AGP 2xOddelek: Pomoč in nasveti | 996 (847) | Dr_M |
» | AGP na plati je 3.3V, grafična pa rabi le 1.5V !!!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4241 (3540) | TribesMan |
» | Deluje grafika z AGP 4-8x na plati 2XOddelek: Strojna oprema | 1486 (1177) | Kriko |
» | Vprasanje v zvezi z AGP 8x !Oddelek: Strojna oprema | 965 (723) | CaqKa |