Forum » Omrežja in internet » Kako povezati dva Asus WL-500g Wireless routerja?
Kako povezati dva Asus WL-500g Wireless routerja?
Jst ::
Prvi Asus mi deluje v "Operation Mode : Home Gateway", kjer imam nastavljen WLAN (pppoe) in LAN, tako da mi deluje deljenje internetne povezave. Na ta Asus WL-500g imam preko kabla priklopljena 2 računalnika in interet laufa na obeh.
Na drugega Asusa Wl-500g imam priklopljen še en računalnik preko kabla in bi se rad preko Wireless povezal na prvega, tako da bi mi laufal internet in windows mreža. Ampak mi nikakor ne uspe.
Torej prvi je nastavljen:
Operation Mode: Home Gateway
IP Config: vse potrebno, da dela internet na vseh mašinah, priklopljenih nanj.
Wireless: Brigde : Hybrid Mode.
Wireless: Allow to connect anonymous AP: Yes
Drugi pa:
Operation Mode: Access Point
IP Config: Ip Address v istem rangu, kot prvi, maska omrežja ista kot pri prvem, GateWay pa IP od prvega Asusa.
Connect to AP in remote List: Yes in vpisan MAC address od prvega Asusa.
Ne dela mi nič. Navodila so podn. Iskal sem tudi kakšen guide za ta wireless router, vendar našel nič.
A mi lahko kdo pomaga?
Na drugega Asusa Wl-500g imam priklopljen še en računalnik preko kabla in bi se rad preko Wireless povezal na prvega, tako da bi mi laufal internet in windows mreža. Ampak mi nikakor ne uspe.
Torej prvi je nastavljen:
Operation Mode: Home Gateway
IP Config: vse potrebno, da dela internet na vseh mašinah, priklopljenih nanj.
Wireless: Allow to connect anonymous AP: Yes
Drugi pa:
Operation Mode: Access Point
IP Config: Ip Address v istem rangu, kot prvi, maska omrežja ista kot pri prvem, GateWay pa IP od prvega Asusa.
Connect to AP in remote List: Yes in vpisan MAC address od prvega Asusa.
Ne dela mi nič. Navodila so podn. Iskal sem tudi kakšen guide za ta wireless router, vendar našel nič.
A mi lahko kdo pomaga?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83298 (15059) | brez-imenko |
» | Pomagajte naštimat wireless ruterOddelek: Pomoč in nasveti | 2038 (1784) | frenkii |
» | Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7879 (5623) | DixieFlatline |
» | Asus WL-500g DeluxeOddelek: Omrežja in internet | 1927 (1476) | Muzo |
» | Povezava: wireless router -> access pointOddelek: Omrežja in internet | 3427 (3220) | pujsek_ |