» »

Ne vem naslova filma.pomoč zaželena...

Ne vem naslova filma.pomoč zaželena...

cortez ::

mene pa zanima en film, pa ne vem naslova. Zgodba pa gre približno tako:

V ospredju filma je banda, ki se mora prebijat preko (NY se mi zdi) , morajo pa priti na Long Island al neki takega.

Nasproti pa jim stojijo vsae bande iz mesta, ker naj bi na enem mitingu, kjer so se zbrale vse bande mesta, ubili nekega vodjo. Ma u resnici ga niso oni ubil, ampak jim je blo podtaknjeno.

Hvala za kakršnekoli informacije.

P.S. moderator. a nimaste v tem oddelki 7umetnosti tudi posebno temoza naslove filmov , kot je tema za naslov pesmi; izvajalca?

Stepni Volk ::

KLIK :)

ja to je to. tenks wolf

zigi ::

No, tud jaz sem se spomnil enega filma ki sem ga gledal pred nekaj leti, na noben način pa mi ne uspe pogruntati naslova. Žanr: romantični, mogoče je švedski (oz. skandinavski).

Zgodba: neka ženska (mogoče novinarka) gre za pol leta živet k nekem tipu nekam na severni pol. Na začetku je tip sploh ne j**e, samo včasih jo vpraša če bi spala z njim. V nadaljevanju zgodbe se osebka seveda zaljubita. Film je poln čudovitih posnetkov narave, sploh sončnega vzhoda/zahoda. Spomnim se tud enega odlomka ko se ženska zjoče na prostem in ji oči zmrznejo.
Hm... opis je bolj tako tako 8-O no, več se pa res ne spomnim. Prosim če mi lahko pomagate - film sem obljubil sosedi :)

se pridruzujem Cortezu:
P.S. moderator. a nimaste v tem oddelki 7umetnosti tudi posebno temoza naslove filmov , kot je tema za naslov pesmi; izvajalca?

A se dogajanje dogaja na Islandiji ?

Pa ženska ma črne...rjave lase?

zigi ::

Islandija - verjetno ja, ženska ima verjetno črne lase :8)
Recimo da ja, ti je to kaj znano?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

Oddelek: Sedem umetnosti
2074706142 (8087) STASI
!

Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4115 116 117 118 )

58551038969 (17024) SVGA
»

Filmi, filmi, filmi

207830 (888) kuglvinkl
»

Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )

5315769 (14456) STASI
»

Vaši najljubši filmi po zvrsteh

112180 (1927) Saladin

Več podobnih tem