Forum » Sedem umetnosti » Ne vem naslova filma.pomoč zaželena...
Ne vem naslova filma.pomoč zaželena...
cortez ::
mene pa zanima en film, pa ne vem naslova. Zgodba pa gre približno tako:
V ospredju filma je banda, ki se mora prebijat preko (NY se mi zdi) , morajo pa priti na Long Island al neki takega.
Nasproti pa jim stojijo vsae bande iz mesta, ker naj bi na enem mitingu, kjer so se zbrale vse bande mesta, ubili nekega vodjo. Ma u resnici ga niso oni ubil, ampak jim je blo podtaknjeno.
Hvala za kakršnekoli informacije.
P.S. moderator. a nimaste v tem oddelki 7umetnosti tudi posebno temoza naslove filmov , kot je tema za naslov pesmi; izvajalca?
V ospredju filma je banda, ki se mora prebijat preko (NY se mi zdi) , morajo pa priti na Long Island al neki takega.
Nasproti pa jim stojijo vsae bande iz mesta, ker naj bi na enem mitingu, kjer so se zbrale vse bande mesta, ubili nekega vodjo. Ma u resnici ga niso oni ubil, ampak jim je blo podtaknjeno.
Hvala za kakršnekoli informacije.
P.S. moderator. a nimaste v tem oddelki 7umetnosti tudi posebno temoza naslove filmov , kot je tema za naslov pesmi; izvajalca?
zigi ::
No, tud jaz sem se spomnil enega filma ki sem ga gledal pred nekaj leti, na noben način pa mi ne uspe pogruntati naslova. Žanr: romantični, mogoče je švedski (oz. skandinavski).
Zgodba: neka ženska (mogoče novinarka) gre za pol leta živet k nekem tipu nekam na severni pol. Na začetku je tip sploh ne j**e, samo včasih jo vpraša če bi spala z njim. V nadaljevanju zgodbe se osebka seveda zaljubita. Film je poln čudovitih posnetkov narave, sploh sončnega vzhoda/zahoda. Spomnim se tud enega odlomka ko se ženska zjoče na prostem in ji oči zmrznejo.
Hm... opis je bolj tako tako no, več se pa res ne spomnim. Prosim če mi lahko pomagate - film sem obljubil sosedi
se pridruzujem Cortezu:
Zgodba: neka ženska (mogoče novinarka) gre za pol leta živet k nekem tipu nekam na severni pol. Na začetku je tip sploh ne j**e, samo včasih jo vpraša če bi spala z njim. V nadaljevanju zgodbe se osebka seveda zaljubita. Film je poln čudovitih posnetkov narave, sploh sončnega vzhoda/zahoda. Spomnim se tud enega odlomka ko se ženska zjoče na prostem in ji oči zmrznejo.
Hm... opis je bolj tako tako no, več se pa res ne spomnim. Prosim če mi lahko pomagate - film sem obljubil sosedi
se pridruzujem Cortezu:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Sedem umetnosti | 706142 (8087) | STASI |
! | Iščem določen komad in ne poznam naslova oziroma izvajalca (strani: 1 2 3 4 … 115 116 117 118 )Oddelek: Sedem umetnosti | 1038969 (17024) | SVGA |
» | Filmi, filmi, filmiOddelek: Sedem umetnosti | 7830 (888) | kuglvinkl |
» | Naslov filma izpred 20-25 leti (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15769 (14456) | STASI |
» | Vaši najljubši filmi po zvrstehOddelek: Sedem umetnosti | 2180 (1927) | Saladin |