Forum » Izdelava spletišč » Rating skripte
Rating skripte
Wolfram ::
Pozna kdo oz. uporablja kako dobro rating skripto? Pregledal sem skripte na hotscripts, vendar nobena ni po mojem okusu.
Jaz rabim skripto z admin okoljem, kjer bom lahko dodajal stvari, katere bodo nato obiskovalci rejtal. "Stvar" bo v bistvu ena vrstica besedila (mogoče z malo slikco). Vse skupi naj bi zgledala kot pregledna tabela - kot nekakšna glasbena lestvica, za katero bo folk glasoval. Seveda se bodo "stvari (naslovi pesmi)" premikal glede na št.glasov in ratingom.
In potem to spravt v en pejđ - v bistvu bo lestvica pejđ.
Kok to stane, če bi mi en naredil?
lp
Jaz rabim skripto z admin okoljem, kjer bom lahko dodajal stvari, katere bodo nato obiskovalci rejtal. "Stvar" bo v bistvu ena vrstica besedila (mogoče z malo slikco). Vse skupi naj bi zgledala kot pregledna tabela - kot nekakšna glasbena lestvica, za katero bo folk glasoval. Seveda se bodo "stvari (naslovi pesmi)" premikal glede na št.glasov in ratingom.
In potem to spravt v en pejđ - v bistvu bo lestvica pejđ.
Kok to stane, če bi mi en naredil?
lp
www.igralec.com
Hmm.. v bistvu ne, ker pri anketi lahko daš samo en glas eni pesmi, jaz pa bi želel, da bi lahko za vsako pesem izbral npr. 1-10, vendar vsekakor samo enkrat za posamezno pesem (ip/cookie).
Mislite, da bi bilo bolje na anketni način ?
lp
lp
www.igralec.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wolfram ()
glavic ::
jaz pa bi želel, da bi lahko za vsako pesem izbral npr. 1-10
pogledaš na kakšen princip je narejena anketa, in mal prirediš pa bo deloval na željen način...
vendar vsekakor samo enkrat za posamezno pesem (ip/cookie).
To boš lahko naredil samo če imaš registrirane člane; drugače bo pa cookie kr vredu...
Kokr hočeš, vendar mi je tvoja ideja boljša; kajti ni nujno da ti je je samo en komad iz liste všeč...
Musselli bizi
Hehe, meni je PHP bolj daleč kot blizu
Misliš, da se ne bi našla kakšna bolj primerna skripta oz. če mi lahko ti pomagaš pri "preureditvi" ?
lp
Misliš, da se ne bi našla kakšna bolj primerna skripta oz. če mi lahko ti pomagaš pri "preureditvi" ?
lp
www.igralec.com
glavic ::
Misliš, da se ne bi našla kakšna bolj primerna skripta
nevem, sam če kej rabim napišem..
oz. če mi lahko ti pomagaš pri "preureditvi" ?
žal nimam nič časa..
Musselli bizi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | cookie nova zakonodajaOddelek: Izdelava spletišč | 9829 (7829) | stb |
» | Podobnost programa radijskih postajOddelek: Loža | 1617 (1320) | teoo |
» | Seminarska naloga:"Strah pred smrtjo!"Oddelek: Loža | 3096 (2445) | Pyr0Beast |
» | vpisovanje žanrov v arhiv glasbeOddelek: Programska oprema | 1403 (1364) | t-zonaz |
» | php pollOddelek: Izdelava spletišč | 964 (898) | bodom |