Forum » Omrežja in internet » javascript - pop down meni
javascript - pop down meni
sinko_ ::
zelo bi bil hvalezen ce bi nekdo vedu kje bi lahko dibl al pa če slučajno ma v javi napisano; ko klknem na link da se odpre se spodaj meni ... mislm kao pop down ...
tnx
tnx
sinko_ ::
ej hvala stari ... full dobra stran .. sem najdu kar sem isku ...
tnx
tnx
www.majamatevzic.com
darh ::
a ma kdo kak link do kaksne pametne strani, k je gor drop-down meni, k dela v IE, NS(6) ?!?!
ze dolg iscem... nc pametnga.. al dela v IE al pa v NS... v oboje pa sploh ne...
ze dolg iscem... nc pametnga.. al dela v IE al pa v NS... v oboje pa sploh ne...
Excuses are useless! Results are priceless!
Elemen_T ::
xbite: Moji meniji delajo v vseh brsaklnikih tudi v starejših NS verzijah...
http://www.aaunique.com/menu.shtml
http://www.aaunique.com/menu.shtml
darh ::
žur... sam jest nočem takih :) lohka bi vedu kaj mislm :))
neki tazga kot je naprimer blizzard.com al pa kej
neki tazga kot je naprimer blizzard.com al pa kej
Excuses are useless! Results are priceless!
Elemen_T ::
ja xbite v bistvu se mi je zdelo čudno da me ti to sprašuješ ampak se ti za vsak slučaj vseeno odgovoril ;-)
Tudi sam sem sicer iskal lepše dropdown menije sam kaj ko NS slabo prebavlja javo in podobno dinamične programčke.
btw, Blizzard se tooooo much dolgo loada tako da jaz za tako šminkerske dropdownmenuje nisem.
Tudi sam sem sicer iskal lepše dropdown menije sam kaj ko NS slabo prebavlja javo in podobno dinamične programčke.
btw, Blizzard se tooooo much dolgo loada tako da jaz za tako šminkerske dropdownmenuje nisem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meni - kako se imenuje tak meni?Oddelek: Izdelava spletišč | 1408 (1133) | CWIZO |
» | več vprašanj.....Oddelek: Izdelava spletišč | 1693 (1381) | cahahopie |
» | Spremembe designaOddelek: Slo-Tech | 2046 (1408) | darh |
» | Nova podoba slo-techaOddelek: Slo-Tech | 1571 (1160) | rc-car |
» | CSSOddelek: Programiranje | 1080 (888) | darh |