Forum » Loža » Katero banko priporočate ?
Katero banko priporočate ?
Kaboom ::
pošiljanje $$ v ZDA gre enostavno preko Western Union podpirata ga pa NKBM in LJ banka... kako ugodno pa je ?? ne vem če je ugodno danes sem se za glavo prijel pri pošiljanju $330 je bilo provizije 5.000 SIT - pač če moraš moraš
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
MEDENA ::
mah zadnjič sem sendal nekaj $ po navadni poti v NLB..1500 sit....potem so bili pa še eni extra stroški 3100...krneki...
Tic ::
Mnja. U bistvu tle nemoreš dost. Jaz tudi pošiljam tako denar. 1500 je strošek pri naši banki, potem pa odvisno od banke na drugi strani, če vzame kaj. Meni do zdaj še niso nič. Drugače pa pri SKB banki lahko nakažeš denar online, je nekaj ceneje. Med 500 in 1000 SIT se mi zdi.
Kaj pa kuverta
Kaj pa kuverta
persona civitas ;>
vasquez ::
Ja, Medena iz svojega osebnega računa na poljuben račun v drugi državi. Lahko tudi iz SIT, ker se konverzija izvrši avtomatsko.
Je pa dobro vedeti IBAN številko računa prejemnika, ker so potem stroški nižji.
Je pa dobro vedeti IBAN številko računa prejemnika, ker so potem stroški nižji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137658 (17622) | igi82m |
» | Najugodnejša predplačniška MasterCard (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 115453 (43374) | Andro457 |
» | Paypal - nakazilo na bancni racunOddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1833) | St235 |
» | Plačilo v tujinoOddelek: Loža | 11656 (9107) | Tilen |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 13985 (12425) | fosil |