» »

Gigabyte K8NS SPDIF

Gigabyte K8NS SPDIF

zlobcek ::

Lep pozrav!

Zanima me, če kdo poseduje optični izhod za dotično matično ploščo z opcijskimi izhodi za 7.1 channel audio suport. Če je temu tako bi prosil informacijo, kje v Sloveniji bi to lahko kupil. Od klicanja okol počas dobivam popizditis.

Hvala za infote.

LP Zlobcek

humanoid ::

Kaj ni to zraven v škatli?

Anyway, poskusi srečo pri JAE, oni naj bi bili uvoznik za Gigabyte. Če ne pa poskusi pri Tech Trade, tam baje imajo malo morje kablov in podobnega.

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Whe...
Celo tukaj gor piše za JAE. Jaz sem iskal priključek za game port in IR priključek pa so odgovorili, da to ne obstaja, ko sme dal linke so rekli, da ne morejo naročiti samo enega kosa. Toliko o njihovi prijaznosti. Tam je zelo odvisno koga dobiš, vačsih je težko zrihtat en kabel, drugič jim ni problem dati napajalnik iz ohišja, ohišje poslat in častit poštnino, kdo jih razume.

zlobcek ::

Hey hvala za odgovor.

Že kličem okol celo dopoldne. Jae sem klical že dvakrat in mi je un model reku, da so klicali na Tajvan že nevemkolikokrat in da jih nočejo poslat.

U eni drugi štacuni so mi rekl da je bolš, da ne sprašujem, ker to pride več od druge matične in je bolš, če nesem to nazaj u mlacom in kupim njihovo epox (a ni zanimiv). Na netu sem našel ta priključek v angliji za 5 funtov.

Klical sem vsaj 10 firm in vsaj v 6-ih sem dobil občutek, da sem prodajalcu v neverjetno breme.

in naše gospodarstvo je kao u razsulu, smo v evropi. MA JA!

humanoid ::

Heh, tako je.

Jaz sem bil tudi zelo presenečen. Za ploščo sem dal 44k SIT na srečo na akciji, če ne je bila 50k SIT, potem pa hočem kupit ta priključek za game port pa se ne da dobit. Na njihovi strani so pred letom celo oglaševali Gigabyte in podobno, pol pa, ko človek kaj vpraša ali rabi, pa se situacija takoj spremeni. Ja, samo to kar je na zalogi. Kakšen uvoznik je to, če ponudi 3 plošče in eno ohišje? LOL, sramota.

Enako je bilo pri e-misiji za MSI Radeon, oni oglašujejo MSI in se hvalijo kako so oni zastopnik ali kaj jaz vem kaj, pol pa vprašam za kartico in mi reče, da se ne da dobit, čez teden mi pošlje mail in napiše ceno, je bila 6k SIT dražja, kot je bila na ceniku, + se je zlagal, ker so imeli samo SP verzijo, jaz pa SP nisem hotel. No oni imajo še danes napačne oz. zavajujoče podatke na spletni strani, piše, da ima kartica 360, XT čip kar pa ni res.

Tako je povsod, so pa tudi izjeme, recimo Sunrise, kolega je tam kupil samo BIOS za svojo Abitko, ni bilo nobenih problemov. Ne vem zakaj je tak problem nabavit dva kabla. Kaj jih bo preveč stalo? Sej tako ali tako goljufajo, da je joj.

Smo v Evropi, ja samo ne moremo kupovati od drugje in podobna sranja, zame se ni nič spremenilo, razen to, da ne dobim več davka nazaj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajski budget telefon v cenovnem rangu 50 do 90 eur (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5310604 (9233) KTr1sk
»

Prestigio 4300 dual

Oddelek: Kaj kupiti
144524 (3807) pap4040
»

Kateri procesor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
584355 (3333) steev
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
47930368 (16963) Jaffa
»

Matična plošča za AMD!

Oddelek: Kaj kupiti
371519 (936) Fury

Več podobnih tem