Forum » Programska oprema » FlaskMPEG
FlaskMPEG
M|t3k ::
Zdravo!
Imam en problem, ki mi že kr precej para živce...
Na računalniku imam že 3 filme (ripane-> vob file), kar zavzame že mastnih 12GB :-/
Do ored 1 mesecem je FlaskMPEG vredu delal, potem je začel zajebavat in ni hotel audia kodirat (nameščen imam Frauenhofer II..... codec), zdaj pa se pri vseh treh filmih ustavi enkrat pri 3% enkrat 8%.... kak pač kdaj...
Stvar me dela že prav živčnega.
S strani hardware-a mislim, da ne bi smelo biti težav: 2,8GHz P4 HT, 2x 256DDR (dual ch), 120GB SATA, Radeon 9600XT...
Res ne vem kaj naj nardim...
Hvala za pomoč..
LP
Imam en problem, ki mi že kr precej para živce...
Na računalniku imam že 3 filme (ripane-> vob file), kar zavzame že mastnih 12GB :-/
Do ored 1 mesecem je FlaskMPEG vredu delal, potem je začel zajebavat in ni hotel audia kodirat (nameščen imam Frauenhofer II..... codec), zdaj pa se pri vseh treh filmih ustavi enkrat pri 3% enkrat 8%.... kak pač kdaj...
Stvar me dela že prav živčnega.
S strani hardware-a mislim, da ne bi smelo biti težav: 2,8GHz P4 HT, 2x 256DDR (dual ch), 120GB SATA, Radeon 9600XT...
Res ne vem kaj naj nardim...
Hvala za pomoč..
LP
Tuning is no crime.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flaške - ki ne dajo okusa po plastiki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10928 (8715) | cvalsr |
» | DVD -> DivXOddelek: Sedem umetnosti | 2035 (1335) | CaqKa |
» | DVD-DIVXOddelek: Pomoč in nasveti | 1819 (1657) | matevzm |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2045 (1495) | matevzm |
» | DVD ripanje??!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1562) | Igor |