Forum » Programska oprema » Linux Network Monitoring
Linux Network Monitoring
andromedar ::
Ena prošnja za vse linuxaše:
Potreboval bi program, ki spremlja promet ki prihaja v mašino od odzunaj (inet) in to beleži. da pa ne bi bilo prelahko, zahtevam da beleži domeno (in/ali ip), uro in podatke o tem kaj je bilo gledano na moji mašini. Vse skupaj bi naj letelo v konzoli in v idelanem primeru rezultate prikazovalo na spletni strani. Webalizer mi ni dovolj natančen, ne beleži ure. Aja, laufam RH9.
Hvala za nasvete.
LP
Potreboval bi program, ki spremlja promet ki prihaja v mašino od odzunaj (inet) in to beleži. da pa ne bi bilo prelahko, zahtevam da beleži domeno (in/ali ip), uro in podatke o tem kaj je bilo gledano na moji mašini. Vse skupaj bi naj letelo v konzoli in v idelanem primeru rezultate prikazovalo na spletni strani. Webalizer mi ni dovolj natančen, ne beleži ure. Aja, laufam RH9.
Hvala za nasvete.
LP
Eh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbris datoteke z / v imenuOddelek: Programska oprema | 1152 (939) | shubell |
» | Izšel VirtualBox 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12241 (8644) | Jst |
» | Problematični IPOddelek: Omrežja in internet | 1520 (1239) | Azrael |
» | Kako "zamaskirati" zgodovino IE?Oddelek: Omrežja in internet | 1603 (1472) | ginekolog |
» | Program za monitoring računala (da beleži vse kar se dogaja)Oddelek: Programska oprema | 1059 (936) | pingo76 |