Forum » Izdelava spletišč » Slike se ne prikažejo na web strani
Slike se ne prikažejo na web strani
DanKick ::
WinXP, IICS, stran delana v Macromedia Dreamweaver MX 2004.
Vse spremembe, ki jih naredim, mi program lepo prenese in prikaže na web strani, če pa dodam sliko, imam namesto te na web strani križec.
Naredil sem recimo tabelo, ji dal za ozadje neko sliko (v samem programu vse lepo in prav), ko pa dam preview in browser, slike ne prikaže (prav tako ne, če dostopam do strani preko Internet Explorerja).
Sem povsem nov na tem področju, zato se bo verjetno kdo pošteno nasmejal mojemu vprašanju, pa vseeno bi rad, da mi pomagate.
Vse spremembe, ki jih naredim, mi program lepo prenese in prikaže na web strani, če pa dodam sliko, imam namesto te na web strani križec.
Naredil sem recimo tabelo, ji dal za ozadje neko sliko (v samem programu vse lepo in prav), ko pa dam preview in browser, slike ne prikaže (prav tako ne, če dostopam do strani preko Internet Explorerja).
Sem povsem nov na tem področju, zato se bo verjetno kdo pošteno nasmejal mojemu vprašanju, pa vseeno bi rad, da mi pomagate.
Brilko ::
Verjetno pot do slik ni pravilna oz. sigurno. Poglej kam kaže v browserju tist križeč. Klikn z desno pa lastnosti pa poglej če kaže pravo pot, naslov.
DanKick ::
Zdaj sem ugotovil, da moram pod menujem Site klikniti na postavko PUT. Zgleda da šele to obnovi vsebino na strežniku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadaljevanje učenja javeOddelek: Programiranje | 1829 (1282) | c00L3r |
» | H.264 ostaja brezplačen za spletno predvajanje videov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 13710 (11984) | Icematxyz |
» | Dreamweaver+flashOddelek: Izdelava spletišč | 1200 (1122) | Edelweiss |
» | Postavitev lastne www straniOddelek: Izdelava spletišč | 2754 (2035) | flipflop |
» | Obrazložitev anketeOddelek: Novice / Obvestila | 2599 (2599) | d-mon |