Forum » Strojna oprema » konverter serial port->usb (ali lpt)
konverter serial port->usb (ali lpt)
alesrosina ::
Zanima me, ce obstaja nek konverter, da bi nanj priklopil eno zadevo (gre se za Garmin Etrex Legend GPS), ki se priklucuje na serial port (govorim o RS232), samo jaz tega porta na prenosniku nimam. Sem ze gledal na garminovi strani in zadevo imajo ( link), ampak nekako stane $60 kar se mi zdi pretirana cena za en tak preprost kabl.
Zdej verjetno je tle problem, ker nekega univerzalnega vmesnika verjetno ni in bi moral sam zgruntat kako zadevo povezat, če bi hotel prit ceneje skozi ... ampak, vseeno se obracam na vas, morda kdo kaj vec ve o teh zadevah.
Zdej verjetno je tle problem, ker nekega univerzalnega vmesnika verjetno ni in bi moral sam zgruntat kako zadevo povezat, če bi hotel prit ceneje skozi ... ampak, vseeno se obracam na vas, morda kdo kaj vec ve o teh zadevah.
cryptozaver ::
V Harvey Normanu sem pred cajtom za cca 5KSIT dobil konverter USB na serial DB 25 ali DB 9.
BOF ni mel na zalogi, v BigBang tudi ne ...
BOF ni mel na zalogi, v BigBang tudi ne ...
Mikron ::
Če prav "strojna oprema" ni morda pravo področje za moje vprašanje je naslov teme pravi in bom vendarle vprašal.
Zanima me, če je kdo že izbrskal kakšen načrt za izdelavo tovrstnega converterja (USB TO LPT) Na tej strani sem videl sliko in mislim, da bi bila izdelava relativno enostavna in cenejša od nakupa converterja.
pa še slika:
Zanima me, če je kdo že izbrskal kakšen načrt za izdelavo tovrstnega converterja (USB TO LPT) Na tej strani sem videl sliko in mislim, da bi bila izdelava relativno enostavna in cenejša od nakupa converterja.
pa še slika:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mikron ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] filmi na Divx predvajalnikih brez problemovOddelek: Zvok in slika | 22848 (9849) | bbbb |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13759 (7648) | yoco |
» | Avto parkiraj se! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9750 (7815) | Matevžk |
» | [divXvid] Podnapisi izginejo na komponentiOddelek: Zvok in slika | 6960 (5617) | krneki |
» | Mandrake linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1005 (807) | Racko |