» »

TT MINI COPPER ORB

TT MINI COPPER ORB

Boky ::

A ima gdo izkusnje z TT MINI COPPER ORB-om ?

Boky ::

V bistvu me zanima, ce se tudi uporablj za hlajenje procesorjev in ali je bolsi od vulacana II (gleden na to da goden in crom orb nista), ker cenovno je tudi najdrazji(vsaj na mlaconovem ceniku).

zizi ::

Bolj je Volcano!!!
Tišji je...
cenejši...
bolj hladi...:)
Skratka Volcano trenutno eden najboljših zračnih hladilnikov pri nas!!:D:D:D
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss

Boky ::

Govoris iz izkusenj ali kar tako, ker vsi tako pravijo ?
A lahko gdo komentira ki je mini copper orba stestiral ?

zizi ::

Pr frendu sva testirala mojga Volcano2 (preden sem nareduH20)
Frend pa je mel Copper mini orb-a. Čist se ne spomnem kolk stopinj je blo ampak moj Volcano je Orb-a našopu za ene 6 stopinj...>:D>:D
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss

Boky ::

Cool! thanx to sem hotel vedet.

zizi ::

Ni blema...:D
War is Peace
Freedom is Slavery
Ignorance is Bliss

AtaStrumf ::

Bull Shit!!!

Vsi nabijate v prazno. Me prav zanima kolk izkušenj mate zares. Jaz imam TT mini Copper Orba in sem ga stestiral na Tbirdu 850 in Duronu 800 oba mal navita.
Imam tudi 2 Volcanota II, ki sem ju oba sprobal na na obeh procesorjih.

Rezultati ob obremenitvi (IGI):

Copper orb

Tbird 45C
Duron 42C

Volcano II

Tbird 49C
Duron 45C

Tko to so številke, ki sem jih jaz dobil, pa tudi če si preberete kakšne teste na internetu boste podobno ugotovili. Celo na škatli vam piše če veste kaj je C/W
za Volacanota II je C/W 0.64 za Copper Orba pa 0.52. Nižje je boljše!! Za resno hlajenje pa itak rabis pod 0.30. Mal pejte na www.overclockers.com tam je polno testov hladilnikov in tisti Volcano II tam ni tak, ki ga pri nas prodajajo to mi verjemite. Itak so mu morali zamenjati Ventilator da je dobro hladil.

Sam tolk!

Boky ::

Khm..... zanimivo. Se kaka iskusnja ? 8-)

OldSkul ::

Jaz lahko samo to povem da je en že reku da je kupu tega orba pa mu je bil dost slabš,zato raj poseži po dost cenejšemo vulcanu II ki je odličen,ga imam!!!

Boky ::

Glede na test hladilnikov ki ga je pretorianec omenil med novicami (link) Copper Orba zgleda bolse ohladi, ceprav tisti temperaturni koeficienti vseeno niso tako dobri kot jih je omenil AtaStrumf oz kot pise na skatlah hladilnikov. Copper Orb 0.72 C/W, Volcano II0. 74 C/W. Na testu, ki je bil narejen 26.maja pise, da namerava Thermaltake v prihodnje v Copper Orba dajta mocnejse ventilatorje. Lahko da so sedanji Copper Orbi ze z ta bolsimi veternicami. Tip je na testu zamenjal originalni Copper Orbov ventilator z Y.S. Tech-ovim in doegel koeficient 0.58 C/W. No kakorkoli, zgleda, da ce denar ni problem je bolse vzet Cooper Orb-a, Voolcano II pa je se vedno best buy, saj je cenejsi in bolsi od Golden in Chrome orb-a, pa ceprav je vse skupaj iz istega hleva. :))

ChiefThunder ::

še tu imate en test.
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

AtaStrumf ::

Prejle se mi je ful mudilo tko da nisem napisal nečesa zelo pomembnega in sicer hrupa. Copper orb je precej hrupna zadeva (malo bolj kot Chrome Orb) tako da sem jo fliknil ven in imam sedaj raje Volcanota II, ker boljšga hlajenja ne rabim, ker se mi sistem oz. procesor itak noče navit nič bolje, sicer bi imel raje Copper Orba.

Tko da če se hoče kdo sam zase prepričat kolk je sposoben Copper Orb mu ga prodam po zelo ugodni ceni 4.500 SIT. Moj mejl Nov je 6000 SIT. Zadeva pa je praktično nova. Če mu ne bo všeč se obvežem , da ga recimo v roku 2 tednov kupim nazaj za 4.000 SIT. Tveganje je minimalno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vulcano 6cu VS 6cu+

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
211533 (1120) Jux
»

MENJAVA ventilatorja na Thunderbirdu;

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
7932 (820) Malecky
»

Kateri hladilnik

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231310 (975) element
»

Volcano II vs. Chrom orb dT=0

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
261412 (1086) borut-t
»

TT Mini Copper Orb Ocena

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
7831 (761) AtaStrumf

Več podobnih tem