Forum » Hlajenje in modifikacije » TT Mini Copper Orb Ocena
TT Mini Copper Orb Ocena
AtaStrumf ::
Jaz sem dva dni nazaj nabavu TT Mini Copper Orb-a in sem bolj razočaran kot ne. Dela sicer boljš kot Chome Orb (2-3c) a to ni vreden 6.000 SIT.?
Je tud ene tolk glasen kot Corb in včasih kar mal najeda. Kva je kaj bolj tihega za dobit pri nas za D800 in Tbird 850?
Kakšne so kaj vaše izkušnje z TT Mini Copper Orb-om?
Je tud ene tolk glasen kot Corb in včasih kar mal najeda. Kva je kaj bolj tihega za dobit pri nas za D800 in Tbird 850?
Kakšne so kaj vaše izkušnje z TT Mini Copper Orb-om?
sinko999 ::
Recimo JAE v lj lahko dobiš Volcano 2 ni tak glasen hladi pa vsaj meni boljše kot CO .
LP
LP
Ni? ni ve?no !
ChiefThunder ::
sem si nekaj testov dotičnega kulerja pogledu, pa se je vselej izkazalo, da je to en beden neučinkovit kuler, sploh za svojo ceno. Tist baker sploh ne pripomore k boljšemu hlajenju (minimalno), tko, da si ubod Vulcanota za 2k od mlacoma (boljša zadeva).
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
element ::
CopperOrb SUX u über, hladi pa samo simbolično bolj od ChromeOrba. Sploh pa ni vreden tako ogromne cene 6k! Vulcano 2 ostaja za svojo ceno najbolj učinkovit, je pa res, da ma par db več.
msmiha ::
Volcano 2 hladi za enih 5-7*C boljše od Crom Orba tak, da sploh ne vem zakaj si si šel nabavit Min Copper Orba. če mene vprašaš si vrgu dera bek
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
element ::
Hladi od 5-10°c! Vse kar je dražje in slabše od vulcanota je stranvržen dnar. Vulcano 2 je najboljši hladilnik za svojo ceno. Seveda so boljše Alphe, sam so tud $$$!
OldSkul ::
V Sloveniji je Za zdaj najboljši VULCano II,po drugih državh (pa alpha......)
Tist baker je za en kurc.!
Tist baker je za en kurc.!
AtaStrumf ::
Thanx za mnenja. Dons sem že bil v mlacomu pa ni več Vulkančkov. Drat! Bom probal še v JAE.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vulcano 6cu VS 6cu+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1618 (1205) | Jux |
» | MENJAVA ventilatorja na Thunderbirdu;Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 989 (877) | Malecky |
» | Kateri hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1406 (1071) | element |
» | TT MINI COPPER ORBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1183 (1051) | AtaStrumf |
» | Volcano II vs. Chrom orb dT=0Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1486 (1160) | borut-t |