» »

CyberLink Ac3 Decoder

CyberLink Ac3 Decoder

Clone ::

Pozdravljeni!

Imam en problem. Včasih sem lahko v Bsplayerju gledal film posnet z Ac3 zvokom in ko sem kliknil na film in properties, so se tam pokazali napisi (XviD decoder filter, SBLive[D400] in Cyberlink Audio Decoder do katerega se sedaj ne morem dokopati. Namesto tega mi sedaj Ac3 datoteke odpira Ac3Filter 0.7b. Če pa le tega odinštaliram potem mi ac3 zvok ne dela. Saj dela tudi z tem vredu, samo vmesnik mi je pri Cyberlinkovem lepši. Tudi v Ac3 filtru sem dal prefer other decoder, pa ni bilo nič. V bsplayerju sem označil for ac3 decoding use: Cyberlink audio decoder. A se mor kakšna stvar v regeditu spremenit da bo ta dekoder bsplayer zaznal? Ali je kaj drugega?

Hvala!

L.p.

gumby ::

ostani kar na ac3filter, ker je svetlobna leta pred cyberlinkom. sploh nova 1.0 verzija, ki podpira DTS passtrough in AC3 encoding (poleg prologic2 encoding in podobnih bonbonckov) :)

Clone ::

Hmmm. A se v tej verziji 1.0 da nastavit SPDIF out?

gumby ::

SPDIF out lahk nastaviš tudi v 0.7 verziji. signal bo pač spustil skozi neobdelan...

1.0 verija pa ima poleg tega tudi enkodiranje v prologic, prologic 2 in AC3. za AC3 sicer rabiš vzorčenje 48kHz (večina divx filmov ima to... MP3 in podobno je načeloma na 44.1 kHz)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21159287 (14435) BaRtMaN

DTS Audio

296443 (3964) gregyk
»

S/PDIF out samo 2.0 zvok namesto 2.1 (subw. ne dela)

142420 (1957) Zako
»

AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnik

3511339 (5147) Sarimner
»

Rabim pomoč PC-ojačevalec dolby digital

121425 (1183) gumby

Več podobnih tem