Forum » Pomoč in nasveti » Secondary IDE chanel no 80 conductor cable installed
Secondary IDE chanel no 80 conductor cable installed
zazo ::
Secondary IDE chanel no 80 conductor cable installed-no to mi napiše ko prižgem računalnik tik pod kjer računalnik našteva komponente in šteje ram
tega ponavadi sploh ne opazim, ker gre prehitro naprej, no ampak nekak mi je ratal opazt ko se je sesul računalnik
sesuva se zelo pogosto (skoraj vsak dan) ponavadi se po tem, ko ga drugič resetiram.
začel se je tudi sam od sebe restartati, če sem dajl časa igral COD UO
imam pa:
-AMD 2800+
-radeon 9200 SE
-512 MB ram
-pa maxtorjev disk (če ma to kej veze ker ne vem od česa je secondary IDE)
tega ponavadi sploh ne opazim, ker gre prehitro naprej, no ampak nekak mi je ratal opazt ko se je sesul računalnik
sesuva se zelo pogosto (skoraj vsak dan) ponavadi se po tem, ko ga drugič resetiram.
začel se je tudi sam od sebe restartati, če sem dajl časa igral COD UO
imam pa:
-AMD 2800+
-radeon 9200 SE
-512 MB ram
-pa maxtorjev disk (če ma to kej veze ker ne vem od česa je secondary IDE)
Scorpia ::
Napiše ti to, zato ker nimaš 80 žilni ide kabel, ampak 40 žilni. zamenji ga z 80 žilnim kablom, ga v trgovini kupiš.
za resetiranje poglej kakšne temperature imaš v računalniku.
za resetiranje poglej kakšne temperature imaš v računalniku.
////
zazo ::
hvala
na to se nebi nkol spomnu
temperature mam pa okol 70 stopinj
računalnik je še vedno v garanciji tko da bo šel na servis po nove ventilatorje pa neki stvari je treba vn uzet
ma nalepko gor tko da ne morm sam
pa še neki bi vprašu kako nj pa vem čigav kabl ma sam 40žil al majo kr usi tok
na to se nebi nkol spomnu
temperature mam pa okol 70 stopinj
računalnik je še vedno v garanciji tko da bo šel na servis po nove ventilatorje pa neki stvari je treba vn uzet
ma nalepko gor tko da ne morm sam
pa še neki bi vprašu kako nj pa vem čigav kabl ma sam 40žil al majo kr usi tok
cekr ::
Če ti napiše, da nimaš 80-žilnega kabla, pa da se ti pregreva in če je vse še v garanciji, nimaš kaj naprezat svojih možgančkov - samo spekiraj in nesi na servis. S tem naj se sami ubadajo.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
cekr ::
Te nimajo kaj naplahtat. Izdelovalec je šparal in vgradil staro šaro.
Večino uporabnikov, ki računalnike uporabljajo samo za pisarniške zadeve, takših napak sploh ne opazi in se jim zaradi takšne uporabe računalniki sploh ne resetirajo. Ko pa zadevo malo bolj obremeniš se pa začnejo težave s pregrevanjem.
Večino uporabnikov, ki računalnike uporabljajo samo za pisarniške zadeve, takših napak sploh ne opazi in se jim zaradi takšne uporabe računalniki sploh ne resetirajo. Ko pa zadevo malo bolj obremeniš se pa začnejo težave s pregrevanjem.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5470 (2452) | hudychk |
» | secondary ide channel no 80 conductor installOddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1383) | Lizard |
» | Freezee računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1025) | 'FireSTORM' |
» | Problem z IDE kablom, prenosom podatkov...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1041) | Tilen |
» | racunalnik ne dela - monitorja ne prizge, pinga niOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (915) | Sahel |