Forum » Pomoč in nasveti » Xvid brightness [osvetlitev] problem
Xvid brightness [osvetlitev] problem
cortez ::
Mam problem z xvid codecom. Namreč, po defoltu mi prikaže ful temne videe, v lasnostih xvid codeca pa se ne da nastavit večjo osvetlitev (ni drsnika kot pri divx5). Zato morem vse xvid avi file spremenit z 4CC changerjem na divx.
a bi se dal v xvid codecu tko naštimat kot se da naštimat brightness v divx5 codecu (in ti pol velja za vse xvid avi file?).
Vem da se da v bsplayerju naštimat brightness, vendar to me tle ne zanima
Hvala za info.
cortez
a bi se dal v xvid codecu tko naštimat kot se da naštimat brightness v divx5 codecu (in ti pol velja za vse xvid avi file?).
Vem da se da v bsplayerju naštimat brightness, vendar to me tle ne zanima
Hvala za info.
cortez
Quikee ::
Ce Xvid codec ne podpira nastavitev za osvetlitev pol ne mors nic naredit.
Zakaj pa avi fileom spreminjas 4CC ? Uninstallaj xvid codec.. pa obklukaj v divx5 codecu Support Generic MPEG-4 in ti bo divx5 codec predvajal namesto XVID-a.
Druga moznost je da si instaliras FFDShow codec.. Tretja pa da vse pustis tak kot je.. in si v nastavitvah za graficno povecas osvetlitev za overlay (predvajat mores nekaj da se da tam to nastavit).
Zakaj pa avi fileom spreminjas 4CC ? Uninstallaj xvid codec.. pa obklukaj v divx5 codecu Support Generic MPEG-4 in ti bo divx5 codec predvajal namesto XVID-a.
Druga moznost je da si instaliras FFDShow codec.. Tretja pa da vse pustis tak kot je.. in si v nastavitvah za graficno povecas osvetlitev za overlay (predvajat mores nekaj da se da tam to nastavit).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3dfx voodo3 in kodeki za filmeOddelek: Zvok in slika | 1113 (1113) | kixs |
» | Izšel je DivX 6Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5983 (4017) | Metabond |
» | DV v DivxOddelek: Zvok in slika | 1732 (1630) | pivmik |
» | div3?Oddelek: Zvok in slika | 1450 (1287) | Kawl6 |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2343 (1909) | Damjan Jagar |