Forum » Strojna oprema » ne zapisuje mi dvd-jev
ne zapisuje mi dvd-jev
Poly ::
Živ!
Imam btc dvd +rewritable dvd rom(8X). Problem nastane, ko hočem zapisat podatke na sonyjev dvd+rewritavle dvd. Zapiše mi ga že skor do konca, potem pa ostane na 99%- ih procentih in melje.
Tenx
Imam btc dvd +rewritable dvd rom(8X). Problem nastane, ko hočem zapisat podatke na sonyjev dvd+rewritavle dvd. Zapiše mi ga že skor do konca, potem pa ostane na 99%- ih procentih in melje.
Tenx
laguna ::
Jaz nima tega zapisovalnika, vendar pri mojem LIteonu (uporabljam priloženi program za zapisovanje ne NERO!!!!) po vsakem zapisovanju opravi še verifikacijo zapisa, kar pomeni, da traja verifikacija približno isto dolgo kot pa sam zapis. Mislim, da imaš vklopljeno to funkcijo verifikacije in ti zato kot sam praviš melje. Poskusi zapisat čisto kratek file (cca 20 MB), zapisovanje daj na srednjo hitrost, ter počakaj približno pol ure, pa boš videl ali bo končal zapis ali pa ne. V pol ure bi moral opraviti in zapis in verifikacijo.
lagunaaaa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem pri zapisu CDjaOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (750) | Han |
» | Brezplačen program za peko DVD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 4949 (4528) | BorutK-73 |
» | težave s cd-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 806 (767) | ne_kdo |
» | nec nd-2500a peče počasi ali pa še to neOddelek: Strojna oprema | 1828 (1597) | CaqKa |
» | Lastniki NEC 2500A DVD+-RW izkušnje prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6537 (5153) | pingo76 |