Forum » Omrežja in internet » LAN CITY
LAN CITY
Zigy ::
Eno resno vprašanje ... rečmo da bi imel eno manjše mestece povezano v LAN in seveda z veeelllikkkooo pipo v svet .... kaj bi s tem pridubu, kakšne so oz. še boljše kakšne bojo po vaše prednosti povezave v svet in do soseda ... poleg igrc v LAN seveda ... a mislte da če bi živel nek na deželi in maš možnost it v mesto ... a bi te dobra pipa lahko obdržala doma ... a bi si najdu delo doma ... zdaj ko maš internet?
Mal sm zafilozofiru ampak ... a je prihodnost lepša in kje je bolša z netom? ....
me
Mal sm zafilozofiru ampak ... a je prihodnost lepša in kje je bolša z netom? ....
me
Zigy
Vse je v glavi!!!
Vse je v glavi!!!
gkovac ::
jah ves kako je... od tega kje bos zivel je recimo odvisno predvsem to s kom zivis in zakaj tam zivis (sel na svoje, blizu sluzbe) ne pa od tega kaksno pipco v svet imas
je sicer vredu ce imas dobro povezavo v net, ampak to ni vse!
lp,SuLc
je sicer vredu ce imas dobro povezavo v net, ampak to ni vse!
lp,SuLc
lp,
Kekec ::
Nevem ce ma to glih kaksno povezavo, ampak mislim da lani enkrat se je en tip zapru v stanovanje in se odlocu da bo celo leto prezivel v stanovanju vse kar pa je potreboval pa je narocu preko neta no seveda ni to glih zastojn delu ampak na koncu mu je uspelo!
Zigy ::
Mislu sm bolj v smeri kaj je vam prnesla pipa v svet, kaj ste prdobl z njo ... brez kerga se vam zdi da ni več življenja ... in kaj bi vse prključl še v konekšn ... če bi lohk ... ne vem, web cam zato da bi lahko ...., centralno peč, da bi jo lahko že v službi pržgal in bi blo doma toplo k bi pršu,... itd.
Mal domišljije bi rad slišu ...
Namreč zelo bi mi pomagal pr moji seminarski ...
Hvala!
Mal domišljije bi rad slišu ...
Namreč zelo bi mi pomagal pr moji seminarski ...
Hvala!
Zigy
Vse je v glavi!!!
Vse je v glavi!!!
MaverickT ::
Npr. da bi službo opravljal prek interneta? To bo to a ne!
Želim obvladovati neobvladljivo... toda obvladovanje je iluzija!
Kekec ::
To je itak že izvedljivo in nekateri celo to delajo, drugače ka je pipa prinesla informacije, znanje, podatke ... in se in se bi lahko clovek nastevu!
Stra ::
Kul. Zakaj bi hodu v sluzbo, ce lahko kolege vidis prek webcama. To bi bilo definitivno ql. Vsak dan bi mogu gledat kaksnega Indijca v fris.
Ampak ne pozabit it malo v druzbo in se malo razmigat. Dobra pipica v svet je ql, ni pa vse. Prijateljstva moras vzdrzevat v zivo, ne pa po kablu.
Ampak ne pozabit it malo v druzbo in se malo razmigat. Dobra pipica v svet je ql, ni pa vse. Prijateljstva moras vzdrzevat v zivo, ne pa po kablu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja onemogočila pametne ključavnice (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15870 (12020) | Nublet |
» | Ustekleničena pitna voda (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8946 (7442) | durrenmatt |
» | RIAA sprožila nov krog tožbOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 3261 (3261) | Nejk0 |
» | ANKETA:Kaksno povezavo v svet imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5059 (3928) | roCkY |
» | kakšne so pipice v svet?Oddelek: Omrežja in internet | 2131 (1644) | PaJo |