Forum » Programiranje » program kot imenik
program kot imenik
aspirin007 ::
Lep pozdrav!
Mene pa zanima, če obstaja kakšen program ali pa kaj podobnega, v katerem bi lahko belažo pod posamezno črko. Nekak tak kod imenik. Samo tukaj nebi vstavljal datotek ampak samo neke naslove, kateri bi se vpisali na tisto stran kateri črki pripadajo.
Upam, da sem dovolj razumljivo povedal.
Hvala za odgovore!
Mene pa zanima, če obstaja kakšen program ali pa kaj podobnega, v katerem bi lahko belažo pod posamezno črko. Nekak tak kod imenik. Samo tukaj nebi vstavljal datotek ampak samo neke naslove, kateri bi se vpisali na tisto stran kateri črki pripadajo.
Upam, da sem dovolj razumljivo povedal.
Hvala za odgovore!
Kaj češ, na koncu vsi trpimo!
|CyGNUS-x ::
Ne.
Kaj hočeš? Iskati besede iz slovarja?
Kaj hočeš? Iskati besede iz slovarja?
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Defero ::
No če te dobro razumem ne. Glede na to da spada tema pod programiranje ne bi lahko to sam napisal v času par minutk če obvladaš . Če pa ne poznaš pa predlagam da se naučiš uporavo datotek in potem bi lahko šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zunanjemu disku ne določi črke pogonaOddelek: Strojna oprema | 1139 (933) | mepa |
» | USB zazna, vendar ne prikaže ničesarOddelek: Pomoč in nasveti | 4623 (4435) | reeves |
» | Prenos datotek s Team ViewerOddelek: Programska oprema | 3180 (3077) | buneech |
» | TrueCrypt 5.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 11050 (8462) | poweroff |
» | Kopiranje celotnega diskaOddelek: Programska oprema | 1085 (1006) | MihaFirst |