» »

FC Barcelona VS. Real Madrid

FC Barcelona VS. Real Madrid

««
6 / 6
»
»»

oo7 ::

BRAVO CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kako mi je všeč da so teli kekci katalonski ispadli.

kmetek ::

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

oo7 ::

:D če je pa res.

b00mer ::

K je barca dala gol po izkljucitvi terry-a sem ze videl rezultat 5 0.
In ja..pogruntal so gameplay barce. Igrajo samo po sredini, in tako kot je komentator rekel, poskusajo zogo pripeljati naravnost do gola.. obramba slaba, zelo redki streli izven kazenskega prostora, boki in podaje v kazenski so nula..

Cestitke za chelsea.

genesiss ::

Pogruntali igro gor ali dol, Barca bi to morala gladko dobiti. Ker toliko šans zbrsati mimo je že skoraj znanstvena fantastika. Je pa celotna obramba Chelseaja out, vsaj bunkerja ne bo v finalu :)

oo7 ::

Samo je pa zanimivo to,da naprimer Messi ni nikoli zabil gola chelsiju še danes je imel penal pa ga je zastreljal in še eno vratnico je zadel.In seveda Fernando Torres ,ki mu nikakor ne gre in teško teško zadane gol ampak proti Barceloni ga je vedno zadel tako kot danes.ZANIMIVO:D

šernk ::

mah držim za real pa sem nekako upal da pride barca v finale. takšnega nogometa si res nihče ne želi spremljat...formacija včeraj je bila 9-1 po rdečem kartonu pa 9-0, je pa res...barca ima en stil igre in če tistega onemogočiš so dejansko zaustavljeni. videli smo 180min igre barce z glavo skozi zid, po sredini po sredini po sredini, tam pa 10 nasprotnih nogometašev, enostavno ne morejo spremeniti stila igre in to jih je pokopalo letos na praktično vsaki tekmi.

chelsea v finalu praktično brez zadnje vrste zna bit da bomo spet videli bunker, ki pa ga bo real/bayern precej lažje razbil kot barca in z igro po boku razširil bunker, barca pa želi dobiti tekmo na tistih 20 kvadratnih metrih...ali jo dobi tam, ali pa jo izgubi.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

VaeVictis ::

Barcelona je odigrala slabo, Chelsea je pa odigral fenomenalno obe tekmi.

Nogomet ni samo napad z 1000 podajami po sredini, je tudi igra z glavo, igra po bokih, igra v obrambi...

Roberto DiMateo bi moral nalednje leto dobiti v podpis pogodbo za celotno leto, pa da vidimo kaj zmore.

Pri Guardioli pa vedno ista taktika po sredini, plan B pri Barceloni ne obstaja in ko ji zapreš sredino, je proti boljšim ekipam nemočna (vsaj letos).

Gol Ramiresa gre na račun Puyola in Valdesa.

Barcelona, če bo želela naslednje leto osvojiti La Ligo in Champions League bo morala usposobiti Davida Villa in po možnosti kupiti vsaj še enega napadalca in vsaj dva kvalitetna branilca.

ps: Chelsea v finalu ne bo odpisan, čeprav jim bo manjkalo ogromno igralcev. Finale prvestva je še vedno finale in se bodo ranjeni levi borili na vso moč, čeprav imam občutek, da bo prvak iz para Bayern-Real. Bo pa zelo nizek rezultat v finalu, 1:0, 2:1 max...

genesiss ::

Ne vem kateri tekmi si gledal, ampak Chelsea je igral zanič. Kljub bunkerju si je Braca priigrala ogromno priložnosti, tako da se angleži lahko zahvalijo goli sreči, da so fabregas/sanchez/messi/busqets/... grešili zicerje.

VaeVictis ::

Če pogledaš na koncu je bil rezultat 3:2 za Chelsea.

Edino kar velja na koncu je rezultat in če igralci Barcelone vse zgrešijo, to ni dobra igra, niti ne božja volja, niti ni nesreča ampak je to gola nesposobnost igralcev.

Chelsea je svoje priložnosti izkoristil maximalno, Barcelona pač ne.

Dejstvo je, da je njihova igra predvidljiva, da imajo zanič vratarja, slabo obrambo...

Je pa tudi res, da imajo nekaj genialnih posameznikov, ki pa zadnje čase igrajo pod svojimi zmožnostmi (Xavi, Messi, Iniesta), ostali igralci pa enostavno niso dovolj dobri, da bi premagali trenutno šeste ekipe v angleškem prvenstvu.

mikic007 ::

Slabo igra ekipa, ki nima priloznosti zadeti ali pa jih ima tako malo, da tudi z realizacijo ne morejo zmagati. Vceraj je bila tekma pac enakovredna (dobra obramba C in dober napad B), Barcelona pa ni izkoristila ogromnih priloznosti. Kar pa ne pomeni, da jih je Chelsie onemogocil, to je mogoce naredil Real na sobotni tekmi, ne pa srecni Chelsie.

Me pa zanima, kdaj bodo ostale ekipe prisle na tak nivo, da bodo lahko igrale proti Barci normalno igro. Namrec, ce vecstomiljonske ekipe, ki sicer meljejo vse pred sabo niso sposobne odigrati napadalne igre proti Barceloni, je to se vedno jasen znak, da niso na nivoju.

Z obrambo lahko zmaga vsak, kar je na primer pocela tudi nasa reprezentanca. Nic narobe, ampak od fuzbala pa ni bilo nikoli kaj dosti. Tako da ce Barca se 5 let ne doseze nicesar, bom tak fuzbal se vedno gledal, medtem ko angleskega ze nekaj casa vec ne in me niti ne mika ...

šernk ::

real in bayern mislim, da sta edina na takšnem nivoju trenutno, edino kar je da njihova igra ne temelji na posesti žoge, temveč hitrih prenosih. in slednja dva kluba lahko igrata dinamično, medtem ko barca igra monotono to je problem.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

mikic007 ::

Kakor za koga, Real ne igra nic posebnega, Barcelona (zame) pac. Barceloni se itak skoz dela neka "krivica". Klicejo jih simulanti, ceprav ga vsi dajvajo in npr. Di Maria, Pepe in Ronaldo dalec presezejo celo Busquetsa (vsi dajvi od vseh so na youtubu, tako da en bom limal tule). Messi je enkrat nabil zogo v publiko in se o tem celo debatira, ces hinavec, je pa jasno, da ce bi to storil kdo drug, ne bi bilo o tem nic vec niti 1 minuto po dogodku. Sodniki so jih oskodovali veckrat, kot so jim kaj podarili, je pa jasno, da ce se ti nekdo pol tekme giba v kazenskem prostoru, je veliko vecja verjetnost, da bo dobil penal (ceprav jih nimajo najvec ..).

Drugace pa, nisem vsak teden na tekmi, mi je predrago, vcasih pa grem. Star sem vec kot 16, zal pa nisem fan od '85, niti nimam doma nobenih plakatov, se vzigalnik je od kolega ... Shame on me ;((

GrofMonte ::

Če pogledaš Italijanski nogomet, njihovi rezultati tekem (0:0,1:0,0:1,1:1) v redkih primerih kaj več golov.. Veliko več se branijo in le čakajo na priložnost, česar v Španiji ne vidiš kjer napadajo nonstop in si kreirajo priložnosti a ko jih kdo napade pa se komaj ubranijo ... in pa Angleži ki pa igrajo oz včasih je veljalo da igrajo po zraku oz na visoke predložke.. kar je spet drugačen stil tak da se o tem da razpravljat še o Južni Ameriki (Brazilija,Argentina, Urugvaj,..) ki majo spet nov stil..

Vsak se oklepa nečesa kar mu prinaša dobiček(lovorike)!

Zmagovalec je pa vedno tisti, ki da vsaj gol več kot nasprotnik!
Lp Grof Monte

šernk ::

kdo je rekel da igra real posebno igro? real dosti menja slog igre igrajo potleh, predložki po zraku in potleh, hitri protinapadi nevarni so praktično iz vsakega položaja ni tako lepo za gledat kot barcelonino igro ampak je učinkovito, medtem ko za barco je to težko reči. nevarni so izključno po tleh na tistih 20m okrog gola, strelov od daleč ni, predložkov ni, protinapadov pa ne more biti, ker sploh ne poizkušajo tekmeca spravit iz obrambe. zdej če igra tekmec na zmago je eno, če igra pa na 0:0 potem ima barca problem. vse priložnosti, ki se jih ustvarijo pridejo do njih po srečnem naključju, da gre žoga mimo vseh nog, medtem ko so zadaj brez obrambe in prejemajo precej prepoceni gole.

včeraj zadnjih 30min igre, ko bi vse ekipe močno pritisnile je barca enostavno pritiskala tako, da je neuspešno igrala kar igrajo vseh 90 min vsake tekme.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

oemdzi ::

Barca zna igrat res lepo kombinatorno igro, ampak ko jih nasprotnih zaustavi ratajo enako nezanimivi kot tisti, ki spilajo bunker. Spominjajo na pepckanje pri rokometu, samo da pri rokometu sodnik odvzame napad ce po opozorilu ne zakljucijo... Sem za Real in sem vesel, da je finale ze skoraj odlocen, Bayern mi je pa tudi kar pri srcu tako, da mi je skoraj vseeno kater danes zmaga. Sicer se je pa skoda sekirat za ta fuzbal, ker so dovolj preplacani da bi mi bilo mar za njihove skrbi:D


gruntfürmich ::

GrofMonte je izjavil:

Če pogledaš Italijanski nogomet, njihovi rezultati tekem (0:0,1:0,0:1,1:1) v redkih primerih kaj več golov.. Veliko več se branijo in le čakajo na priložnost, česar v Španiji ne vidiš kjer napadajo nonstop in si kreirajo priložnosti a ko jih kdo napade pa se komaj ubranijo ... in pa Angleži ki pa igrajo oz včasih je veljalo da igrajo po zraku oz na visoke predložke..


vidim da že dolgo nisi gledal ne serieA ne pl...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

addy93 ::

VaeVictis

No, no. Po tvojih postih sodeč še nisi izkusil nadvse razvite igre nogometa na velikem igrišču. Mi lahko poveš kako bi ti postavil formacijo proti ekipi Chelseaja? Predvidljiva je nam, pred malimi zasloni... vidimo ko igralec steče v globino, vse igralce vidimo iz skorajda pticje perspektive. Barcelonina igra je daleč od predvidljive. Je pa res, da če se povlečeš v 16m prostor in samo spremljaš žogo Barcelona ne more zabit. Katera ekipa pa lahko?
Dejstvo je, da so se vse ekipe(prvaki) po parih letih vladanja srečal z bunkerjem skorajda vseh ekip. Lep primer je Barcelona. Vse ekipe proti Barceloni prvo igrajo na remi, pol pa če rata iz kakšne prekinitve dat gol je v redu, če ne pa nič. Okay, vse lepo in prav, vendar takim zamerim, da sploh ne poskušajo. Barcelona kot taka pa temelji na igri od noge do noge. Nasprotnik pa s tem ko se umakne v svoj kazenski prostor onemogoči globinske podaje ob enem je pa tudi prostor tako zgoščen, da takoj ko se posameznik odloči za samostojen prodor, so na njem 3 igralci. Katera ekipa bi lahko konkurirala bunkerju Chelsea? Mislim, da ni ekipe, ki bi lahko brez težav prišla do priložnosti...

oemdzi

Strinjam se da to pepčkanje postane malce dolgočasno... Vendar kaj narediti, če se nasprotnik sploh ne trudi vzeti žogo in skbri zgolj za to, da vsi držijo neko formacijo čez katero ne gre še tako dobra žoga? Potem nasprotni ekipi ne preostane nič drugega kot da se podaja, plete mrežo okoli igrišča in upa, da bo nekdo zatajil in da bo nastala luknja v obrambi.

jizzer ::

Najbolj smešen je Obrez..."Vsi bogovi so na strani čelzija" ja pa lubi Obrez pa kdo v 21. stoletju pri vsej tej tehnologiji še verjame v bogove pa nadnaravne moči? Ahjoj, na koncu ko je dal torres gol namesto da bi se drl GOL GOL GOL GOL GOLLAZO (on tega itak neve, ampak lahko bi vsaj približno), se je jokal. In ja marsikje opaziš tudi kaki antinogomet je igral Čelzi, lepo prosim kaki fuzbal pa so podaje non stop iz napada nazaj v obrambo pa spet 212512351x isto? Mrš. Nikol nisem bil za angleže tokrat pa mi je Čelzi prirasel k srcu! RMD danes al pa Bayern, za odtenek bol real pa mislim da nebojo meli težav.

šernk ::

Vse ekipe proti Barceloni prvo igrajo na remi, pol pa če rata iz kakšne prekinitve dat gol je v redu, če ne pa nič.


ti nisi gledal par zadnji el clasicov ko je real stisnil polovico polčasa ali pa kar celo tekmo barco v obrambo?

Ahjoj, na koncu ko je dal torres gol namesto da bi se drl GOL GOL GOL GOL GOLLAZO (on tega itak neve, ampak lahko bi vsaj približno), se je jokal.


klasika, on sploh ne bi smel komentirati iger barcelone, ker zanjo navija.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

oemdzi ::

da visje sile pomagajo chelsiju je verjetno mislil vse igralce nad 180 cm :))

Ce bi Barca imela Ibro bi bilo se svinjsko vroce v kazenskem, tako pa prakticno skoraj niso dobili skoka.

Jst sm se krohotal ko ga je Torres ustulil, mislim haha Messi nikakor, tip pa uleti notr pa zadane z tem da vsi vemo kaksno strelsko formo je imel letos.
Obrezu se je pa zapletlo je komaj v tretjemu poizkusu sestavil nekaj podobnega stavku :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

oo7 ::

Bayern je bil boljši tekmec od Reala.Tekma je bila odlična.Sploh je najbolj zanimivo spremljati enajsmetrovke :D.
Bo pa zato bolj zanimiv finale,ker jih bo zarad kartonov en kup manjkalo pri chelsiju in ravno tako kot pri bayernu edino,da bo ime Bayern prednost domačega igrišča.

oemdzi ::

Sam kaksno branjenje na obeh straneh, sploh Casilias, ki je snel celo zogo, ki ji je bila spremenjena smer (konec prvega polcasa prosti strel Robna)

Za finale pa mislim da je Bayern se zmeraj favorit

gruntfürmich ::

oemdzi je izjavil:

Za finale pa mislim da je Bayern se zmeraj favorit


že že, ampak to smo vsi mislili tudi za barco in real:))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

sash69 ::

Vse ekipe proti Barceloni prvo igrajo na remi, pol pa če rata iz kakšne prekinitve dat gol je v redu, če ne pa nič


Če je kaj, je tu Barcelona sam in edini krivec za takšno igro nasprotnikov. Visokih podaj NI, strelov od daleč NI, kotov klasično ne izvajajo ampak so vedno uigrane kombinacije v kazenski prostor, ker hočejo VEDNO žogo iz 5m pospravit v gol. Se strinjam, so vrhunski igralci v kombiniranju in "skrivanju" žoge, ampak to bo čedalje težje, kadra za kakšno drugačno igro pa žal, trenutno nima. Še (G.)Obrez sam je včeraj med komentiranjem tekme dejal da je Barcelona čisto brez-idejna in da pač....ne gre.

Ko bodo pogruntali še kakšen drug način igre, da ne bo samo tistih posrečenih globinskih podaj, mi bo njihova igra postala všeč. 1000 podaj na tekmo in 80% posest žoge me pa niti malo ne interesira niti ne impresionira. Pa da potem nekdo reče, da je Barcelona suverena? Ja, v podajanju...

Kar se pa današnje tekme tiče - prva liga. Tekma vredna finala. Sem srečen da je šla moja ekipa naprej, pa tudi če bi Real šel, ne bi imel veliko proti, čeprav bi v tem primeru sigurno klel kot stari knap glede na sojenje (priznajmo, 11m Realu je bila nepravično dosojena, medtem ko je pa v podobni situaciji sodnik 11m "spregledal" (prosti strel Bayerna ob zaključku prvega polčasa, ko je žoga v enajstmeterskem prostoru zadela Pepe-ja v roko)

šernk ::

Kar se pa današnje tekme tiče - prva liga. Tekma vredna finala.


45min čakanja na podaljšek in 30min podajanja v podaljšku prva liga? mogoče slovenska, včeraj sem videl 30min odlične tekme, 15min počivanja in 75min mučenja žoge. sodnik pa nekako katastrofa, čeprav 11m reala je bila bolj upravičena kot dan prej od barcelone (roka je bila tam kjer ne bi smela biti), roke pepeja pa ne morem komentirat ker mi je zadeva ušla, ampak sodnik se je popolnoma izgubljal med tekmo.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

GeForce ::

Super tekma - redni del (podalški so bili počivanje :) j*bga ni simpl 2 uri lavfati gor in dol po igrišču), in pa katastrofalno sojenje. Dobro penal za real je piskal, ampak po tem kriteriju bi moral tudi ob koncu prvega polčasa piskati penal za Bayern (roka Pepe-ja). + ko so zrušili Riberyja in Gomeza v kazenskem prostoru v isti akciji, pa spet ni nič piskal ;(

PINki ::

Kje si danes lahko ogledam el clasico? Sportklub primo nimam, po radiju 1 pa sem slisal, da naj bi zaradi ogromnega navala telemach tekmo sublicenciral se enemu programu, ki jo imajo tudi ostali ponudniki ip tvja, vendar se ne spomnim kateremu.. Morda kdo ve?

Ce pa ni programa lahko kdo da kaksen link za live stream preko neta v kaksni anglescini zazeljeno..

BladE_ ::

Jaz bom zvečer, ko se tekma začne poiskal nek stream... za prejšnjo tekmo sem dobil v ang jeziku pa tudi štekalo ni. Se pa priporočam, če ima kdo že zdaj zanesljiv link do prenosa!
Akcija - Reakcija

gruntfürmich ::

http://www.footballstreaming.info/strea...
eden izmed 'atdhe', išči pod myp2p kaj bo
pa še eden dober link sem imel pa ga nimam sedaj pri sebi.
najbolje pa je da gledaš preko sophcasta.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

r3dkv1c4 ::

Bellatrix je izjavil:

Kako je mogoče da take tekme nobena televizijska hiša ne predvaja ?
Mislim wtf, pou slovenije bo šlo u luft zarad tega ;((

ronaldo7.net

imaš stream na netu vse tekme vseh prvenstev pa še kaj se najde

BladE_ je izjavil:

Jaz bom zvečer, ko se tekma začne poiskal nek stream... za prejšnjo tekmo sem dobil v ang jeziku pa tudi štekalo ni. Se pa priporočam, če ima kdo že zdaj zanesljiv link do prenosa!

http://www.ronaldo7.net/live/live.html

tu imaš direktno od sky sport 1 in 2 angleške komente ki so res izčrpni in postrežejo z zares kvalitetnimi info ne pa kot naš obrez, ki niti ne ve kaj je žoga.

lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: r3dkv1c4 ()

šernk ::

65€ plačujem za TV...65€ (kar znese skupaj ene 200 programov!) in so nesposobni na enem samem programu el clasico predvajat...neverjetno, pol se bo pa folk čudil zakaj noben TVja ne gleda...tiste 3 tekme ki so na leto...jih ni nikjer...
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

webstar ::

cortez ::

addy93 ::

prenos je bil na RTVE... Spanski radio televiziji. Tok da veste za drugic...

BladE_ ::

Hvala za linke do prenosov... uporabil sem link od @webstar in v prvo dobil, kar sem hotel... sem se kar odločil, da bom, če bo le mogoče tekme spremljal preko streamov in v ang jeziku... komentiranje na pravem nivoju, pri nas pa kot, da bi gledal stand up.

On topic: Tekma je bila dobra, v prvem polčasu čista premoč reala... drugi polčas barca z 10itmi igralci ampak so igrali zelo dobro... bi rajši videl, da zmaga barca :D
Akcija - Reakcija

šernk ::

saj preko streama je ok, ampak kvaliteta se ne more primerjat s tisto iz TVja. moraš imeti že res srečo da dobiš kristalen stream in da se ne zatika.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

win95<3 ::

na sopcastu so bili full hd prenosi, samo meni na 5mbit netu steka ...
««
6 / 6
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Liga prvakov

Oddelek: Loža
293423 (2154) Zelnick
»

finale lige prvakov

Oddelek: Loža
262040 (1674) muzičar
»

Liga prvakov v nogometu - sezona 2005/2006

Oddelek: Loža
314087 (3600) monster-x
»

liga vseh lig

Oddelek: Loža
202475 (2072) MMore

Več podobnih tem