» »

liga vseh lig

liga vseh lig

goku :) ::

Jojjjjjjjjjjjjjjj, kaj se je zgodilo!!! Klub z najboljšimi igralci na svetu je izpadel iz lige prvakov!!

8-O 8-O 8-O 8-O

Hudo je da ga je premagal Monako, za katerega pred to sezono še slišal nisem!

Dnar ni vse;) ;)
Navijanje je kamen modrosti

Dr_M ::

a to v okopavanju krompirja al v stihanju vrta??
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zheegec ::

Končno sem dočakal ta dan :D
Sicer ne gledam ravno lige prvakov (fuzbal je to, Dr_m), samo tega da je Real izpadel sem se pa res razveselil.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

MMore ::

wsi najboljši klubi so izpadli, podobno kot WC 2002, ostanejo nam samo še drugorazrdni fuzbal in lopovski milan...

perci ::

kdor govori, da je monaco drugorazredno mostvo, res ne ve dosti o fuzbalu.

Slowenc ::

In za Monako je spet zadel Morientez, posojeni igralec Reala....sledi mu znižanje plače v Realu.>:D
Skiny gate.

Caligula ::

Ce bi bili najboljsi klubi nebi izpadli >:D
Kontradikcija izraziv 0:)

Klubi, i ste jih imeli za najboljse niso bili tudi v resnici najboljsi. Tako je bolj pravilno.
Pac ne veste veliko o zadevah o katerih se radi pogovarjate >:D

Klub z denarjem se ni dober klub in klub z veliko dobrimi igralci ali celo samimi najboljsimi posameznik je popolnoma zlahka lahko tudi najslabsi.
To je k da bi mel same razvajene, uzaljene, ljubosumne babnice na kupu :D Itak, da se sam s sabo ukvarjajo pol.

Vikking ::

kako definiraš dobro ekipo,,, za mene je dobra ekipa oz, prvorazreden fusbal, ki ponuja užitek gledalcu,,, to pa vsekakor ni monaco. Real, machester, bayern, chelsea, so klubi z igralci ki znajo ponuditi: užitek, preigravanja, varke, fascinantne poteze! vendar ni nujno da zmaga lepa igra, lep nogomet, ampak včasih se zgodi (npr. Slovenija) da pridejo klubi , ki potem ubijajo užitek gledanja nogometa! če se klub celo tekmo brani, in mu uspe zabiti gol, nasprotni lub pa pokaže lepo igro, užitek... gola ne doseže, potem je pač smola! sej vemo kako hitro se je pozabu fusbal v koreji&Japonska (no mi nismo zaradi razprtij).

škoda za Real!!! k so carji!

goku :) ::

Hmmmm...

Monako očitno že ni slba ekipa, če Realu zabije 5 golov, se celo tekmo ne more braniti. Nisem še imel priložnosti pogledati kakše njihove tekme zato ne vem kako lepo igrajo.

škoda za Real!!! k so carji! --> fuzbal je preprosta igra in nam je v veselje, da lahko nekateri, za 1000* manjšim dohodkom premagajo takšno ekipo. Realovi posamezniki so res izjemni, očitno pa jim manjka kolektivnega duha, katerega se ne da kupiti.
Navijanje je kamen modrosti

Hair_Y ::

Monaco je letos odlična ekipa, to pove tudi dejstvo,
da so trenutno prvi v domači ligi.
Če moštvo nima igralcev zvenečih imen, še ne pomeni, da so
manjvredna ekipa. To dejstvo so nadomestili z več požrtvovalnosti
in so si zmage očitno bolj želeli.
Vsi pa vemo, da so rezultati tudi nekaj odvisni od sreče !!!

|CyGNUS-x ::

To da so najdražji igralci navadne babnic in da se kr neka jokajo to sploh ni res. Verjetno nikoli v življenju nisi igral kakšnega športa. So pač predobri posamezniki in zato ne morejo igrati skupaj.

LP

Matek ::

Če mene vprašate samo dokaz, da je nogomet timski šport, kjer tudi najboljši posamezniki ne morejo uspeti, če ne delajo kot del ekipe...
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

Vikking ::

če bi najboljše ekipe vedno zmagovale oz. če tekmeci ne bi bili enakovreden nasprotnik, bi blo res dolgcajt gledat nogomet! je pa to res timski šport kot je dejal madmanmato in brez sodelovanja med igralci, če tudi so najboljši je teško zmagovati!

BlackHole ::

No, včeraj se je po moje zgodila še večja senzacija, na katero verjetno praktično nobeden pred tekmo ni realno verjel. Milan izgubil 4:0!! Po polčasu je verjertno vsak pričakoval ofenzivo Milana in 100% kak zadetek, kar se jim redko ponesreči. Ampak včeraj se to ni zgodilo. Res, neverjetni preobrati v tem krogu lige prvakov.:)

MMore ::

V glavnem vsi favoriti so izpadli, Juventus, Bayern M, Man Utd, Arsenal, Milan, Real M... Upam da bo Deportivo osvojil CL, ker igra zelo lep napadalni nogomet...

BSD-jas ::

Ja hvala Bogu (oz. Deportivu), da nam ne bo spet treba gledati milanskih polfinalov ali italijanskih finalov, ker tisto mučenje žoge od lani je res bilo prava antireklama za nogomet. Porto : Deportivo bo po mojem finale pred finalom, vsaj glede na to, da na Pirinejskem polotoku slovijo kot tehničarji in po všečni igri. Deportivo vsaj proba igrati za gledalce, se po italijansko ne zabetonira v bunker, pa četudi kdaj pokasira kakšno "osmico" (proti tistemu Monacu, ki je izločil Real, mislim, da je "slovenski krvnik" Pršo od tega prispeval 4 gole) ali "štirico" (prva tekma proti Milanu). Po 3:0 bi po kakšni Prašnikarjevi doktrini lahko šlo vseh 10 igralcev v svoj kazenski, pa so vseeno še napadali in tudi zabili še en gol.... Podobno bi lahko rekli tudi za Porto... Drugi polfinale: Monaca res še nisem videl v elementu, ampak če izloči Real, kot rečeno, zabije Deportivu "osmico", potem nikakor ne more igrati slabo, za Chelsea pa upam, da po ponovil igro proti Arsenalu in ne proti Stuttgartu (saj vemo, brez pravega strela na gol, objektivno boljše Nemce je pokopal nesrečni avtogol)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BSD-jas ()

kuglvinkl ::

Ajde ajde. Ampak, že samo to, da se tema pojavla, nakazuje na dejstvo, da nekatri na forumu spremljajo nogomet. Tisti, ki ga ne spremljamo, se takih tem tudi ne udeležujemo.
Your focus determines your reallity

Neon87 ::

Če že tolk se omenja fuzbal in klubi pa to,...kateri igrajo najlepši nogomet ipd. pa ZAČUDA nism nikjer vidu, da bi kdo omenil klub,klub ki igra najlepše,najatraktivnejše,kolektivno in najbolje na svetu-FC BARCELONA , ki ima tudi najboljšega igralca na svetu v svojih vrstah in sicer brazilca RONALDINHA, ki je res neverjeten!!!
No in tega ne razumem,ko sm bral,ko omenjajo nekateri da igra Bayern atraktiven in lep nogomet,tega bi pač blo treba enostavno brcnit skoz okno,...ker očitno nima pojma preveč. Reku bi še tud kaj kritik čez Real(najhujši sovražnik Barci),sam rajš ne bom izgubljal besed,ker bi imel preveč za povedat,....
V glavnem, če smo že pri lepoti fuzbala in umetnikov;zmaga tuki definitivno Barcelona(pač ne po rezultatih-trenutno ne),pa morda se bi tuki našel kak Juventus ipd. Nikakor pa ne kakšen nemški klub-vsaj ne Bayern!!!;(
Sm precej razočaran da FC BARCELONA nima tuki na slo-techu več fanov,..........očitno Barce ne poznate.

upirna ::

Jaz navijam za Barcelono, sam kaj ko nam nikol ne rata prit v finale.

perci ::

To, kaj je lep nogomet, je zlo relativno - meni je recimo bolj všeč italijanski in španski, spet nekomu drugemu je bolj angleški in mogoče nemški. Ni tuki mogoče rečt, da je nek fuzbal absolutno lepši od drugega. Tebi je, nekomu drugemu pac ne. Meni recimo premier league ni glih top liga, pa vseeno zelo rad gledam arsenalove tekme. Henry pač caruje.

MMore ::

Barca boljša od Reala? :\ To bo to, kolikokrat je Barcelona osvojila CL v zadnjih 6 letih ali špansko ligo, manj od Reala, tko da kr tiho fant...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Angleški nogometni klubi

Oddelek: Loža
304828 (4111) Ejsi_Disi
»

Liga prvakov

Oddelek: Loža
293443 (2174) Zelnick
»

FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28767796 (56825) win95<3
»

Liga prvakov v nogometu - sezona 2005/2006

Oddelek: Loža
314123 (3636) monster-x

Več podobnih tem