Forum » Pomoč in nasveti » Problem z mrežo
Problem z mrežo
Rookie20 ::
Hallo.
Mam sledeč problem. Doma imam problem z enim računalnikom v mreži. Z tem računalnikom nemorem dostopiti v naš work grop, z ostalimi pa lahko. Ko hočem dostopiti mi napiše da ta računalnik nima dostopa do mre
žnih resursov. Kaj bi bilo lahko narobe. Vse nastavitve sm že prečesal pa nisem našel nič....
Ima kdo kako idejo???
Mam sledeč problem. Doma imam problem z enim računalnikom v mreži. Z tem računalnikom nemorem dostopiti v naš work grop, z ostalimi pa lahko. Ko hočem dostopiti mi napiše da ta računalnik nima dostopa do mre
žnih resursov. Kaj bi bilo lahko narobe. Vse nastavitve sm že prečesal pa nisem našel nič....
Ima kdo kako idejo???
W.A.R
World Ain't Right...
ToniT ::
Probaj deinstalirati vse, kar ima zvezo z mrežo, resetiraj računalnik in ponovno naloži vse gonilnike.
vratar ::
Bom kr kle vprašal:
Na prenosniku imam Win7. Na drugem navadnem računalniku pa imam Visto. Ko se hočem povezat iz navadne kište na prenosnika preko mreže gre, ko pa to želim obratno pa to ni izvedljivo.
Prosim za pomoč sem že skoraj vse probal pa se ne morem povezat. Naj omenim, da na prenosniku zaznam drugi računalnik povezave pa ni moč vzpostaviti...
Na prenosniku imam Win7. Na drugem navadnem računalniku pa imam Visto. Ko se hočem povezat iz navadne kište na prenosnika preko mreže gre, ko pa to želim obratno pa to ni izvedljivo.
Prosim za pomoč sem že skoraj vse probal pa se ne morem povezat. Naj omenim, da na prenosniku zaznam drugi računalnik povezave pa ni moč vzpostaviti...
kamuee ::
Izklopi požarni zid od win7ke, izklopi win defenderja, spremeni vse imena omrežij na računalnikih na workgroup, resetiraj računalnik in to je to. Če pa ne gre pa iz drugega pc-ja ki ima win7 gor skopiraj mrežni password in ga vpiši v svoje mrežne nastavite in je to to..
AutoCAD MAP 3D DWG Designer (Mechanical, Electrical)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 RDP in Network problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1989 (1622) | crniangeo |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25012 (9171) | slitkx |
» | AMIS-ov enkom modemOddelek: Omrežja in internet | 16169 (9742) | d4vid |
» | Tezava - zakaj se oba pc-ja ni vidita v mrezi?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1708 (1288) | andrej777 |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5461 (5461) | Ziga Dolhar |