Forum » Pomoč in nasveti » Zvočna na prenosniku
Zvočna na prenosniku
trek@s ::
Pozdrav!
Torej, večina Solonote in Prestigio (pa najbrž še kateri) prenosnikov ima vgrajeno zvočno kartico AC 97. Zanima me, če se dajo dobit kakšni driverji ali kakšna aplikacija, s katerimi bi pridobil vsaj sound mixer? Želel bi namreč mal povdariti nizke tone, se mal poigrati z zvokom.
Ima kdo kaj takšnega?
Torej, večina Solonote in Prestigio (pa najbrž še kateri) prenosnikov ima vgrajeno zvočno kartico AC 97. Zanima me, če se dajo dobit kakšni driverji ali kakšna aplikacija, s katerimi bi pridobil vsaj sound mixer? Želel bi namreč mal povdariti nizke tone, se mal poigrati z zvokom.
Ima kdo kaj takšnega?
Yeznick ::
Jaz sicer imam prestigio 153c pa nisem našel kakih posebnih driverjev. Najnovejši so na strani usa.aopen.com, kjer greš na downloads->Notebooks->1557J.
Pa mene tudi nekaj zanima če veš. A ta Combo varianta za CDROM in DVD, ki jo imam, lahko bere dvoslojne DVDje (8.6GB)? A je možno dobiti kak firmware nasploh za ta prenosnik?
Kaj pa DVD writerji za tega laptopa? A podpirajo dvoslojno zapisovanje?
Tnx
LP
Pa mene tudi nekaj zanima če veš. A ta Combo varianta za CDROM in DVD, ki jo imam, lahko bere dvoslojne DVDje (8.6GB)? A je možno dobiti kak firmware nasploh za ta prenosnik?
Kaj pa DVD writerji za tega laptopa? A podpirajo dvoslojno zapisovanje?
Tnx
LP
Yeznick
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yeznick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ima kdo izkušnje s Tron prenosniki??Oddelek: Kaj kupiti | 3411 (2931) | Gogo |
» | kakšen PC za do 150k?Oddelek: Kaj kupiti | 2477 (2052) | mtosev |
» | Nasvet glede nakupa MSI prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1498 (1333) | billy |
» | Prestigio 1570Oddelek: Kaj kupiti | 1592 (1489) | Zheegec |
» | Prestigio prenosnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 18084 (10260) | Utk |