Forum » Igre » Dobra novica (DOOM 3)
Dobra novica (DOOM 3)
Slide ::
Dobra novica za vse uporabnike, ki v Doom 3 ne morejo izbrati Surround Sound opcije in se morajo igrati z Window Audio Properties in morajo vsakič dati na 5.1 ali Surround. Na tem linku je vse potrebno kar rabš in problem bi moral biti rešen.
DOOM 3 Force Surround
Imel sem podobne problem in rešitev, kot sm jo prebral na forumih da v Windowsih nastavljaš zvočnike, mi ni delovala, ker so se zadnji zvočniki enostavno utišali, kje je potem tuki Surround če ti dela samo 2.1 Aja mam pa 4.1 zvočnike in SBLive! Value.
Vglavnem, ko sm naletev na ta popravek in sm ga poiskusiw, mi stwar funkcionira tko kot more. Tako da Doom 3 sedaj podpira Surround na 4.1 zvočnem sistemu brez tega da v Windowsih izbiram 5.1 ali Surround. Potem sm zadevo preizkušal in nism naletel na nubene težave, kot naprimer da bi mi metalo v Desktop ali pa da bi prasketal v zvočnikih al pa da bi se Surround izklopil po nekaj časa igranja. Še več celo EAX dela, če v Creative Mixer nastaviš EAX na Arena in ti da bolši filing prostora. Probu sm tud z navito mašino in dela super.
Bravo tistmu k se je to spomu nardit.
Pa velik sreče...
DOOM 3 Force Surround
Imel sem podobne problem in rešitev, kot sm jo prebral na forumih da v Windowsih nastavljaš zvočnike, mi ni delovala, ker so se zadnji zvočniki enostavno utišali, kje je potem tuki Surround če ti dela samo 2.1 Aja mam pa 4.1 zvočnike in SBLive! Value.
Vglavnem, ko sm naletev na ta popravek in sm ga poiskusiw, mi stwar funkcionira tko kot more. Tako da Doom 3 sedaj podpira Surround na 4.1 zvočnem sistemu brez tega da v Windowsih izbiram 5.1 ali Surround. Potem sm zadevo preizkušal in nism naletel na nubene težave, kot naprimer da bi mi metalo v Desktop ali pa da bi prasketal v zvočnikih al pa da bi se Surround izklopil po nekaj časa igranja. Še več celo EAX dela, če v Creative Mixer nastaviš EAX na Arena in ti da bolši filing prostora. Probu sm tud z navito mašino in dela super.
Bravo tistmu k se je to spomu nardit.
Pa velik sreče...
forever 200 MPH ...
- zaklenil: Xplicit ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasvet: integriran zvok vs zvočna karticaOddelek: Zvok in slika | 3597 (3249) | MaticKregar |
» | Težave z Logitech z906Oddelek: Zvok in slika | 2203 (1936) | r3dkv1c4 |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18700 (11036) | sash69 |
» | 5.1 Creative surround problemOddelek: Zvok in slika | 1140 (939) | Dusan_HD |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2808 (2118) | partysound |