Forum » Omrežja in internet » Problem z mozillo ali čem drugim?
Problem z mozillo ali čem drugim?
sk8er ::
Stvar je taka: pred kratkim sem dobil adsl. Zdownloadal sem si najnovejšo verzijo mozille firefox 0.9.3. Prej ko sm bil na dial upu sm pa uporablu eno starejšo verzijo iste mozille in teh problemov nisem mel.
Zdj pa mam probleme ker mi nekarih strani sploh noče odpret v celoti, če pa kliknem na kak link medtem ko se stran še nalaga, pa mi napiše obvestilo The document contains no data.
Tisto sporočilo pa se odpira praktično na vsaki strani, če kej dl-jam in je linija mal bol obremenjena.
Any clues?
lp, Nejc
Zdj pa mam probleme ker mi nekarih strani sploh noče odpret v celoti, če pa kliknem na kak link medtem ko se stran še nalaga, pa mi napiše obvestilo The document contains no data.
Tisto sporočilo pa se odpira praktično na vsaki strani, če kej dl-jam in je linija mal bol obremenjena.
Any clues?
lp, Nejc
Flip that sh*t!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft: "Učiti bi se morali iz odprte kode, TODA ..."Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2443 (2443) | kopernik |
» | Mozilla 1.4 in Netscape 7.1Oddelek: Novice / Brskalniki | 3275 (3275) | CaqKa |
» | Internet Explorer se poslavljaOddelek: Novice / Brskalniki | 3296 (3296) | CaqKa |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1398 (1222) | root987 |
» | slo-tech in mozilla...Oddelek: Slo-Tech | 1318 (1008) | Ziga Dolhar |